Bračna izdaja

Znakovi da je ON nevjeran koje nikad ne smiješ zanemariti

Od promjena u ponašanju do neočekivanih, skupocjenih darova, obično postoje jasni znakovi koji ukazuju na to da tvoj partner 'sjedi na dvije stolice' - evo koji su znakovi za uzbunu

profimedia-0168703626.jpg
Foto: Profimedia.hr

Kao prvo, ako imaš onaj neobičan osjećaj da nešto nije kako treba te da se nešto 'kuha' iza tvojih leđa, vrlo vjerojatno si u pravu. Uvijek slušaj svoju intuiciju - a taj bi savjet trebali poslušati i žene, i muškarci. Mi ljudi imamo dar osjetiti kad je nešto drugačije nego inače, možda zato što na podsvjesnoj razini primjećujemo znakove upozorenja - dakle, takozvano šesto čulo nikad ne bi trebalo ignorirati. A pogotovo ne ako, osim ovog osjećaja, postoje i drugi znakovi koji ukazuju na to da je tvoj partner možda odlučio potražiti sreću negdje drugdje.

shimmer fallback

Bez obzira na to je li riječ o čisto fizičkoj prevari, emocionalnoj aferi ili o jednom i drugom, tvoj će se partner vrlo vjerojatno promijeniti, iako će po svoj prilici to pokušati sakriti od tebe. I dok će možda uspješno u tajnosti držati drugu osobu koju je doveo u svoj - i vaš - život, neće moći dugo skrivati promjene koje će cijela situacija prouzročiti na njemu i u njemu samome.

Image
Platonska prevara

Uh, vara te: Znakovi da tvoj partner ima emocionalnu aferu

Dakle, ako je proradilo tvoje šesto čulo, dobro otvori oči i obrati pažnju na sljedeće znakove:

Laže

Kako to obično biva, laž se lijepi na laž. Kako bi skrivao svoj dvostruki život, partner će morati puno i često lagati pa će govorenje neistine postati nešto što će mu brzo prijeći u naviku. Jesi li ga nekoliko puta uhvatila u malim lažima? Možda male laži možeš oprostiti, ali nemoj ih zaboraviti. Upravo bi one mogle biti pokazatelj da se događa nešto veće - a tvoje je povjerenje prema njemu već ionako narušeno.

shimmer fallback

Drži distancu

Više se ne smije u tvom prisustvu? Nema više strasti? Intima je umrla? Ako se jedan od partnera počne ponašati hladno i emocionalno distancirano, iza toga se uvijek krije nešto veliko - i važno je otkriti što. Bez obzira hoće li ispasti na kraju da je razlog varanje ili nije, očito je da postoji problem. Ljubav i strast teško je međusobno razdvojiti pa neki puta prvo na tom planu osjetimo da nešto nije kako treba biti - ako partner više nije strastven prema nama, moguće je da to osjeća prema nekom drugome.

shimmer fallback

Svadljiv je

U posljednje je vrijeme stalno loše volje kad ste zajedno. Osim toga, čini ti se kao da se namjerno želi svađati. Ako pokušava stvoriti napetu i lošu atmosferu među vama, to je možda način na koji se želi distancirati od tebe. Kako bi te gurnuo u stranu, napravit će atmosferu takvom da i sama poželiš otići. Donekle je riječ i o grižnji savjeti koju on možda osjeća prema tebi i njegovom načinu da s tom emocijom izađe na kraj. Osim toga, ako ste posvađani i ne razgovarate ne mora ti polagati račune o tome gdje ide i zašto se nije vratio do zore kući - praktično, zar ne?

shimmer fallback

Promjena u ponašanju

Poslovično, muškarci koji varaju promjene svoje ponašanje. Ako je tvoj partner inače osjećajna osoba, vjerojatno će se osjećati krivim radi toga što ti čini nažao i svoju će savjest pokušati umiriti kupovinom skupih darova bez ikakvog razloga. Osim toga, mogao bi se truditi da u spavaćoj sobi bude više akcije. S druge strane, ako nije takav, seksa neće biti, a on će svu svoju pažnju poklanjati nekom drugom - tako da će biti prilično očito kako se nalaziš u ljubavnom trokutu.

shimmer fallback

Čuva svoj mobitel

Dok si prije koristila njegov mobitel bez pitanja i znala si lozinku za njegovu elektroničku poštu, odjednom je počeo skrivati mobitel kao zmija noge. Ne samo da jako pazi na to da ne primiš njegov mobitel ili tablet u ruke, nego je i promijenio sve svoje lozinke. S druge strane, stalno je na mobitelu i često provodi noćne sate na svom računalu, umjesto s tobom u krevetu.

shimmer fallback

Ukus mu se promijenio

Tvoj je dragi uvijek volio domaću glazbu, a sada je odjednom razvio ljubav za jazz? Moguće je da je ovo posljedica utjecaja neke nove osobe u njegovom životu. Također, tu su i oni klasični znakovi: krenuo je u teretanu, počeo obraćati više pažnje na osobnu higijenu te je promijenio stil odijevanja - iza toga stoji ili ljubavnica ili kriza srednjih godina, a možda i oboje.

shimmer fallback

Nema ga

Više je izvan kuće nego s tobom doma. Sve ćešće odlazi na poslovna putovanja, više se druži s prijateljima (tako barem kaže) i troši vrijeme na nove hobije. Sve manje ste skupa, a i kad ste u istoj prostoriji, on je mislima odsutan. Obrati pažnju na to postoji li neki uzorak u tom njegovom izbivanju iz kuće - možda je složio svoj raspored prema nekom drugome.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.