Koje ti nitko dosad nije otkrio

Digni stvari na sljedeći nivo: 7 savjeta kako postići savršenu 'kaubojku'

Kaubojka je jedna od najpoznatijih seks poza u kojoj je on dolje, a ti sjedaš na njega. Sama po sebi je jako seksi, no uz nekoliko trikova može postati najbolja ikad

pexels-wesner-rodrigues-1892920.jpg

Kakav će biti seks najviše ovisi o kvaliteti odnosa između dvoje ljudi i kemiji među njima, no seks je i vještina koju možeš itekako unaprijediti uz nekoliko dobrih savjeta. Neki se odnose na tebe, neki na njega. Bilo bi jednostavnije da muškarci dolaze s uputama, no na našu sreću, toliko su jednostavni za rukovanje, da upute nisu presudne.

Image
Za oralni užitak bez premca

Seksi 'vodoinstalater': Poza koja će vas oboje dovesti do višestrukih vrhunaca

shimmer fallback

"Pale" se sami od sebe, odnosno većini je dovoljan pogled na žensko tijelo pa, kad sjedneš na njega, nema šanse da ostane ravnodušan. Lako ga je raspametiti, no bitno je znati kako ga zauzdati da ne bi prerano pregorio i kako strasno uživati, a da ga ne ozlijediš. Ipak su to na koncu krhka bića. Želiš li seks u kojem ćeš maksimalno uživati, ali i koji on nikada neće zaboraviti, primijeni ovih nekoliko savjeta kad se nađeš na njemu. Doradi pozu kaubojke do savršenstva.

Pažljivo sjedaj na njega

Ovo je od ključne važnosti kako ne bi došlo do ozljeda, pa umjesto jedno drugome u zagrljaju, nakon seksa završite na hitnoj. Penis kada je u erekciji gubi elastičnost i postaje jako krut. Ako svom silom (i svom težinom), u zanosu strasti sjedneš na njega mogla bi ga slomiti. O boli koju će tvoj partner pritom pretrpjeti, nećemo ni pričati. Stoga, kao i kad sjedaš u auto, udobno se smjesti, naštimaj sjedalo, retrovizore i volan pa tek onda daj gas. Konkretno, to znači da ćeš sjesti na njega tek kada si dovoljno vlažna da on klizi u tebe, namjestit ćeš se tako da ti je ugodno i udobno i da ne osjećaš pritisak nigdje u tijelu, a kada se budeš nabijala, nemoj se do kraja dizati. Neka barem glavić ostane u tebi, radi sigurnosti o kojoj smo maločas govorile. Želiš da mu seks s tobom bude savršen, a ne traumatičan.

shimmer fallback

Prvo ti pa on


Tvom partneru ni malo neće smetati ukoliko se prvo na njemu posvetiš sebi, a tek onda ubaciš u petu i odvedeš ga do vrhunca. Sebičnost je u ovom slučaju jaaako seksi. Zatvori vrata i prozore da te ne čuju susjedi, zatvori oči i otpusti kočnice. Njemu ćeš biti festival za oči, a to što te gleda kako uživaš dok ga jašeš, tebi će biti dodatni stimulans. Kada si gotova, odvedi i njega u svijet užitka.

shimmer fallback

Valovi


Nauči pokret koji će vašoj kaubojki dati dodatnu dozu senzualnosti, a ti ćeš, dok ga budeš izvodila, izgledati kao božica. Raspusti kosu pritom. Ne prije, već za vrijeme seksa. I to je jedan od detalja koji će začiniti akciju.
Dok izvodiš ovaj pokret njišeš zdjelicu kao da oponašaš more, odnosno valove koji zapljuskuju žal i povlače se natrag na pučinu. Njiši se polagano, sagni se pritom i poljubi ga, nježno mu dodiruj obraze. Uhvati ritam koji vam oboma paše i uživajte koliko god hoćete u ovoj pozi.

shimmer fallback

Gore-dolje


Ovo je osnovni pokret 'kaubojke', no ne moraš ga izvoditi striktno tako. Mijenjaj kut - nagni se prema naprijed ili natrag, lijevo ili desno, brzinu, položaj nogu (čučni, raširi jednu nogu, klekni) no, pritom pazi da ti ne ispadne van. Ako se i dogodi jako oprezno sjedaj natrag na njega.

shimmer fallback

Okreni mu se leđima


Ova poza raspametit će posebice muškarce koji vole ženske stražnjice. Klaisčnu kaubojku pretvori u obrnutu kaubojku jednostavnim pokretom u kojem ćeš se okrenuti prema njegovim stopalima i nastaviti ga jahati, a on će te primiti za srtuk ili stražnjicu i uživati u pogledu na tvoje raskošno tijelo, predivna leđa i guzu.

shimmer fallback

Nauči kontrolirati njegov penis

Osluškuj svog partnera, dovedi ga do ruba pa uspori. Ako treba, siđi s njega na koju sekundu pa se vrati natrag. Na taj način spriječit ćeš da svrši prije, no što želiš pa tako i njemu i sebi produljiti užitak. Također, ključ dobre kauobojke je u tome da dobro procijeniš dužinu penisa i dižeš se do glavića, odnosno paziš da ti ne ispadne jer to ubija čaroliju.

shimmer fallback

Vježbajte


Znaš kako se kaže - praksom do savršenstva. Ne libite se isprobati sve što vam padne na pamet, a što vam se oboma čini kao dobra ideja. Sjajno je u seksu što je vježbanje užitak.
Sjedni na njega i neka ti govori što mu paše i koji pokreti ga uzbuđuju, a ti njemu demonstriraj što tebe dovodi do vrhunca. Na koncu ćete pronaći recepturu za seks u kojem ćete oboje maksimalno uživati.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.