7 karakteristika zbog kojih će muškarci ludovati za tobom

Top osobine koje muškarci obožavaju kod žena

7 karakteristika zbog kojih će muškarci ludovati za tobom

Iako u ljubavi nema pravila niti se može pojasniti zašto se netko nekome sviđa, ipak postoje određene karakteristike za kojima svatko od nas teži prilikom potrage za partnerom.

To su uglavnom one osobine za kojima muškarci tragaju kada si traže djevojku s kojom žele provesti život. Treba biti svoj i ne mijenjati sebe radi nekoga drugoga, no ako si u potrazi za partnerom, ove će ti informacije zasigurno dobro doći. Kada shvatiš za čime muškarci tragaju, moći ćeš bolje pokazati sebe i svoju osobnost u pravom svjetlu.

Čak i ako nemaš neku od ovih vrlina, možda je to dobra prilika da poradiš na sebi i svom razvoju i da naučiš kako da postaneš najbolja verzija sebe.Foto: Unsplash

Ima pozitivnu osobnost

Nitko ne voli negativne ljude pa tako ni muškarci. Veseo duh i pozitivan stav nešto su što uvijek privlači ljude. Svatko cijeni optimizam, no ako ti to nije u prirodi, nemoj paničariti. Svatko može poraditi na tome da počne gledati život s neke malo pozitivnije strane. Jednom kad to naučiš, postati ćeš mnogo zadovoljnija osoba.  shimmer fallback

Zna dobro slušati

Muškarci cijene djevojke koje znaju poslušati drugu stranu. Oni žele da saslušaš što se dešava u njihovom životu i žele da za to pokažeš interes. To ne znači da trebaš samo šutjeti, no nemoj zaboraviti da kvalitetan razgovor iziskuje dva sudionika koji će i pričati i slušati. Slušanje je jednako važna vještina kao i komunikativnost.  


shimmer fallback

Brine o svom izgledu

Ne moraš izgledati savršeno da bi te muškarci primijetili. Ipak, oni cijene djevojke koje brinu o sebi i svom izgledu. Osim u fizički izgled, vrlo je važno ulagati u sebe i u mentalnom smislu.  


shimmer fallback

Samopouzdana je

Samopouzdane i samouvjerene djevojke uvijek privlače pažnju i to s razlogom, a muškarci ovu vrlinu obožavaju. Nenametljiva doza samopouzdanja uvijek je privlačna i seksi. Boriš li se s nesigurnošću, na tome bi svakako trebala poraditi, ne radi muškaraca, već radi sebe. Važno je naučiti vjerovati u sebe i prihvatiti sebe onakvom kakva jesi.Duhovita je i zabavna

Upravo je duhovitost jedna od vrlina koju muškarci izuzetno cijene. Svatko od nas želi biti s nekim tko će nas znati nasmijati, našaliti se na svoj račun i u čijem ćemo se društvu osjećati ugodno.  


shimmer fallback

Nije 'drama kraljica'

Evo male tajne: većina muškaraca mrzi dramu i patetiku. Generalno, oni uopće ne vole biti u društvu djevojaka koje stalno oko nečega dramatiziraju. Iako smo sve mi žene ponekad sklone pretjerivati kad su u pitanju određene situacije, nastoj se kontrolirati.  


shimmer fallback

Prihvaća ga takvog kakav je

Baš kao što mi želimo muškarce koji će nas prihvatiti takve kakve jesmo, sa svim manama i nedostacima, jednako tako i oni tragaju za djevojkama koje ih neće pokušavati promijeniti. Važno je ostati svoj, a osobe koje su u vezi trebale bi se međusobno nadopunjavati. Samo budi svoja i potakni ga da i on učini isto i daj mu do znanja da ga cijeniš i da smatraš da je poseban. Uostalom, zato ga i voliš, zar ne?


Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.