Suptilni hintovi

15 zbunjujućih (ali sigurnih) znakova da mu se sviđaš

Većinu vremena, ako se muškarac čini čudnim ili se ponaša pomalo čudno u tvojoj blizini, velike su šanse da mu se jako sviđaš

profimedia-0099317200.jpg
Foto: Profimedia

Muškarci rade vrlo čudne stvari kada im se sviđaju žene, a ponekad ti signali mogu izgledati pomalo zbunjujuće.

Zapravo, može biti vrlo lako misliti da mu se uopće ne sviđaš ako ne znaš 'pokupiti' njegove suptilne hintove. Kada si zaljubljen u nekoga, to znači da imaš osjećaj romantične ljubavi, posebno prema nekome koga možda ne poznaješ previše dobro. Dakle, možda ne znaš točno što želiš od buduće veze.

Image
Prava ljubav

Obrati pažnju na male znakove koji otkrivaju da te ON iskreno voli

S druge strane, muškarci znaju biti toliko zbunjujući, da ti može biti jako teško reći sviđaš li im se ili ne. Ali svaki je tip drugačiji, tako da nema očitog odgovora.

Jedna stvar koje trebaš biti svjesna je obraća li pažnju na tebe. Okreće li se tijelom prema tebi i uspostavlja li kontakt očima (ili ne ako ga činiš nervoznim)? Smije li se kad nisi ni rekla nešto smiješno? Želi li provoditi vrijeme s tobom?

Image

Većinu vremena, ako se muškarac čini čudnim ili se ponaša pomalo čudno u tvojoj blizini, velike su šanse da mu se jako sviđaš. Stoga, ako ON učini bilo koju od ovih stvari, budi sigurna da ti zapravo šalje signale da mu se sviđaš.

Svaki put kad je u tvojoj blizini, oblije ga znoj i izbjegava kontakt očima

Izgleda li kao da će ga FBI ispitati kad god je u tvojoj blizini? Muškarci koji se jako zaljubljuju mogu postati nervozni ili zastrašeni, a to ponekad može izgledati jako zbunjujuće.

Image

Jako se iznervira kad god spomeneš druge muškarce

Ovo je često znak ljubomore, a on bi također mogao pokušati izgledati hladno govoreći da ga ionako ne zanimaš. Ako nije zainteresiran, zašto bi se ljutio?

Image

Smije se nakon svega što kaže

To se zove nervozni smijeh, a događa se kada je stvarno izbezumljen zbog tebe. Ako se smije svemu što kaže, vjerojatno je stvarno zabrinut što misliš o njemu.

Image

Uhvatiš ga kako odustaje od stvari kada se ne slažeš s njim

Da, ovo je veliki znak. Ali to je također znak da je preveliki beskičmenjak da se ne bi složio s osobom koja mu se sviđa.

Image

Jako je čudan preko poruka

To je kada ti piše stvarno bizarne, naizgled neobične izjave kada prestaneš odgovarati. Može biti bilo što, od toga da ti kaže da ti želi svu sreću, do toga da ti kaže da je upravo dobio novo unapređenje na poslu, do samo slanja puno memova.

Što god da je, pokušava razgovarati. Daj mu malo ohrabrenja ako se on i tebi sviđa.

Image

Njegovo se ponašanje pretvorilo u ludilo koje traži pažnju

Ima li smisla dizati utege, pričati o svojim diplomama ili izvoditi glupe vratolomije koje će ga vjerojatno odvesti u trijažu na najbližoj hitnoj? On nema želju za smrću - samo te pokušava impresionirati.

Nažalost, ovaj potez simpatije može biti izuzetno opasan za određene muškarce, pa biste vjerojatno trebali razgovarati prije nego što slomi kosti.

Image

On te ismijava gotovo stalno

Ovo je jedna od onih igrica koje muškarci igraju kada su zainteresirani za tebe, ali su previše uplašeni da bi zapravo rekli kako se osjećaju.

Koliko god nezrelo bilo, ovo klasično djetinjasto ponašanje često je posljednja obrana muškarca od priznanja da je zaljubljen.

Image

Njegova igra te podsjeća na jo-jo

Uvlači li te malo k sebi, pa te odguruje, pa prizna svoje osjećaje, pa te opet odguruje od sebe? To je često znak da ispituje vode kako bi vidio jesi li spremna za vezu s njim.

Nažalost, to također može značiti da ima ogromnu nesigurnost i da vjerojatno nije vrijedan ozbiljne veze.

Image

Ako ga pitaš sviđaš li mu se, pocrveni i to poriče

Sasvim jednostavno - muškarci općenito ne pocrvene ako im se obrate žene koje ih ne zanimaju.

Image

Imaš osjećaj da pokušava biti 'kul'

Čini li se da je stvarno zaokupljen time da izgleda kul? Trudi li se uvijek biti najduhovitiji, razmeće li se s bilo čime u vezi sebe ili se pravi važan da zna odgovore na sva tvoja pitanja i sve o svemu?

Ako je tako, pokušava biti kul u nadi da ćeš se zainteresirati za njega.

Image

Njegovi prijatelji ga puno ismijavaju oko tebe

Najčešći razlog zašto se muškarci rugaju jedni drugima je ljubav.

Ako ga nastave prcati, onda je to jedan od znakova da mu se sviđaš. To je osobito istinito ako ti se čini da ga ta zezancija smeta.

Image

Njegovi prijatelji ti stalno govore kako je on sjajan tip

Oni pokušavaju biti podrška i gotovo je sigurno da ih je dotični molio da ti ispričaju par dobrih stvari o njemu.

Image

Svaki put kad spomeneš što ti se sviđa kod nekog tipa, on pokušava smisliti načine na koje odgovara toj kvalifikaciji

Ovo je suptilan način pokazivanja da pokušava zaslužiti tvoje odobrenje i često ga je teško uočiti.

Na primjer, recimo da ti se jako sviđa smisao za humor nekog tipa. Mogao bi sarkastično reći: "Uu, wow, kao da je teško biti duhovit. Moj smisao za humor još je bolji."

Image

On pokušava razbiti stereotipe i pretpostavke koje si iznijela o njemu ili o muškarcima poput njega

Ovo je slično posljednjoj točki u smislu da ti se pokušava predstaviti u određenom svjetlu. Dobar primjer za to bio bi da kaže: "Nemoj misliti da nisam avanturist samo zato što sam računovođa!"

Image

Jednostavno znaš

Naša intuicija rijetko kad nije u pravu. Zato je trebamo slušati.

Image