Zanimljivi rezultati istraživanja

Otkriveno što frajeri vole - na ovih 10 stvari neće ostati ravnodušni

Znanstvenici su provodili studiju nad skupinom muških ispitanika i došli do vrlo zanimljivih otkrića o tome što muškarce najviše privlači kod žena

charly-pn-k_z16ECarPQ-unsplash.jpeg
Foto: Unsplash

Brojna su istraživanja provedena o tome što nas privlači kod suprotnog spola. Kada su znanstvenici provodili studije o tome što je muškarcima najprivlačnije kod nas žena, došli su do brojnih zanimljivih otkrića.

Image
Izmami mu osmijeh

Male stvari koje žene rade - a muškarci im ne mogu odoljeti

Zanimljivo je da mnoge od tih stvari uopće nisu povezane s fizičkim izgledom. Suprotno uvriježenom mišljenju, muškarci ne tragaju za partnericom koja izgleda poput supermodela. Važnije su im neke druge kvalitete, a o čemu je riječ doznaj u nastavku.

Sviđa im se kad žena dobro miriše

Muškarci obožavaju žene koje imaju lijep i nježan miris, a prema istraživanjima, najviše im se sviđa miris čistoće – kombinacije šampona i parfema te drugih proizvoda za tuširanje i njegu. S druge strane, ne sviđa im se kada žene mirišu previše napadno i kada im se parfem osjeti u cijeloj prostoriji.

Image
Foto: Unsplash

Vole žene koje ih znaju slušati

Slušanje je vrlo važna vještina i muškarci cijene žene koje ih znaju poslušati kada se jadaju o svojim brigama i problemima ili kada samo požele s nekim razgovarati. Vrlo im je važna takva emocionalna podrška.

Image
Foto: Unsplash

Obožavaju vidjeti ženu u kupaćem kostimu

Iako mnogi misli da većina muškaraca čezne za ženom savršenih proporcija, to baš i nije tako. Provedeno istraživanje pokazalo je da oni obožavaju kako žene izgledaju u kupaćim kostimima, bez obzira na oblik tijela i veličinu koju nose. To im je naprosto neodoljivo.

Image
Foto: Unsplash

Privlačne su im žene s urođenim majčinskim instinktima

Za razliku od muškaraca, žene su brižne i tople. Uglavnom svaka žena, bez obzira na to namjerava li postati majka ili ne, ima urođeni majčinski instinkt. Žene vole brinuti o drugima, osobito o svojim partnerima, a muškarci to obožavaju.

Image
Foto: Unsplash

Vole žene koje se znaju izražavati

U usporedbi s muškarcima, većina žena bolje se izražava i puno smo komunikativnije. Iako nam se nekad čini kao da nas oni uopće ne slušaju, provedeno istraživanje zapravo je pokazalo da su im jako privlačne žene koje se lako izražavaju i koje su komunikativne.

Image
Foto: Unsplash

Sviđaju im se žene s oblinama

Muškarci su fascinirani ženskim tijelom i vole ga u svim oblicima i veličinama. Neki vole mršavice, drugi pak obožavaju žene s oblinama.

Image
Foto: Unsplash

Vole žene koje pokazuju emocije

Žene su emotivna bića i puno lakše pokazuju svoje emocije, u usporedbi s muškarcima. Muškarci sve drže u sebi i boje se pokazati kako se uistinu osjećaju. Dive se ženama koje su puno emotivnije i koje nemaju problema s izražavanjem osjećaja.

Image
Foto: Unsplash

Obožavaju žene u visokim petama

Žena u visokim petama izgleda elegantno i privlačno, a muškarci uvijek vole vidjeti dobro dotjeranu ženu. Smatraju da ženske noge u cipelama na visoku petu izgledaju vrlo atraktivno.

Image
Foto: Unsplash

Privlači ih i ženska nježnost

Žene su nježna bića, a muškarcima to daje mogućnost da pokažu svoju zaštitničku stranu. To je nešto što je urođena kod oba spola i ne može se mijenjati. Iako smo snažne, istovremeno smo i krhke i u tome nema ničeg lošeg. Oni to vole.

Image
Foto: Unsplash

Vole kad je žena u njihovom društvu opuštena

Baš kao što vole vidjeti dotjerane žene, jednako im je tako drago kada cura u njihovom društvu može biti svoja i opuštena. Nema im ništa slađe nego kad vide svoju djevojku u pidžami i bez šminke.

Image
Foto: Unsplash