Zlatno ulje smilja za zlatni sjaj vaše kože

Jednostavna njega kože prirodnim uljem

Zlatno ulje smilja za zlatni sjaj vaše kože

Najnoviji  trendovi u njezi kože kao bazu sve više koriste visokovrijedna prirodna ulja, budući da ulja najbolje prodiru u kožu izravnim nanošenjem. Prednost upotrebe ove, prirodom nadahnute njege,  jednostavnost je primjene, visoka učinkovitost u obnovi hidrolipidne barijere kože te lijepa, njegovana i svilenkasta koža. Odabrali smo spektar najfinijih ulja koja sinergijski  djeluju na elastičnost kože, hrane ju i štite.  Zlatno ulje smilja preporučujemo za intenzivnu ishranu kože jer   može nadomjestiti njegu lica dnevnom ili noćnom kremom. U uljnoj podlozi jako se dobro iskorištavaju efekti eteričnog ulja smilja i njegov anti age učinak.

 Ulje se utrljava u kožu kružnim pokretima ,  može njegovati i područje oko očiju, a za cijelo lice  dovoljna je samo jedna kap. Zanimljivo je da je ovo „suhi“ tip ulja koje ne masti kožu i  vrlo se  brzo upija.  Rezultati takvog tipa njege vidljivi su odmah, a dobar učinak postiže se  na svim tipovima kože.

Osim što dubinski hidratizira te štiti i hrani kožu lica, vrata i dekoltea, ovo ulje pomlađuje i ublažava bore jer smilje ima prirodni anti age učinak. Nanosi se ujutro i navečer, a koža je nakon upotrebe glatka i meka. Odlična je podloga za make-up.

Za  osjetljivu ili problematičnu kožu poželjno bi bilo prije nanošenja  Zlatnog ulja nanijeti tonik kojim se može nadomjestiti vodena komponenta kreme te koža pripremiti za bolji učinak ulja. Cijena ulja je 129.90 kn.
Potražiti u drogerijama i bolje opremljenim ljekarnama.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.