Elegantne i jednostavne

Manikure sa zlatnim detaljima savršene su za nadolazeće blagdane

Zlatna boja na noktima savršen je izbor za blagdane pred nama, a u nastavku pronađi nekoliko ideja za manikure s kojima ćeš sigurno biti u centru pažnje

zlatna-manikura.jpg
Foto: Pexels

Bliže nam se blagdani koji su, kako to i obično biva, ispunjeni radošću, veseljem, ali i obiljem zabavnih beauty lookova - od veselih frizura i šljokičastog make upa pa sve do novih svečanih i blagdanskih manikura koje smo planirali cijele godine. A osim šljokičastih i klasičnih crvenih manikura, tu su i one u zlatnoj boji koje odišu elegancijom, a s kojima nećeš pogriješiti ni ovih blagdana.

Image
Ne možemo odlučiti koja nam je ljepša

Vrijeme je za prve blagdanske manikure, a ove ideje su nas oduševile

Bilo da se odlučiš za šljokice u zlatnoj boji, kombinaciju zlatne i neke druge boje na svojim noktima, zlatnu francusku manikuru ili tek neke minimalističke zlatne detalje, sa zlatnom bojom na svojim noktima ove ćeš zime biti u centru pažnje. A ako još uvijek nisi sigurna kakvu manikuru odabrati ovog prosinca, imamo nekoliko ideja za manikure sa zlatnim detaljima koje će te osvojiti svojom jednostavnošću i elegancijom.

Zlatne zvjezdice

Ako ti se sviđa kombinacija dviju metalik boja, odluči se za srebrnu manikuru sa zlatnim zvjezdicama. Ipak, zvjezdice možeš staviti i na nokte bilo koje druge boje, tako da tu imaš potpunu slobodu izbora.

Zeleno-zlatna kombinacija

Zelena je, uz crvenu, jedna od dviju najpopularnijih božićnih boja, a u kombinaciji sa zlatnom izgleda neodoljivo. A kako bi manikura bila još posebnija, pomiješaj nekoliko različitih nijansi.

Manikura sa zlatnom folijom

Nokti nude boje s detaljem zlatne folije izgledaju nevjerojatno profinjeno i lijepo i kao stvoreni su za nadolazeću blagdansku i party sezonu. Posebno lijepo izgledaju na dugim noktima ovalnog oblika.

Zlatni french

Ako si ljubiteljica francuske manikure, onda je zlatni french savršen izbor za tebe. Zlatni vrhovi noktiju tvoju će manikuru učiniti itekako posebnom.

Crno i zlatno

Kombinacija mat crne i zlatnih detalja izgleda fantastično, posebno na ovakvoj manikuri koja podsjeća na francusku manikuru.

Zlatni minimalizam

Nude manikura s minimalističkim zlatnim detaljima kao stvorena je za blagdane i savršena je za tebe ako više voliš jednostavne manikure.