žena.hr testerice ocijenile Avon Anew serum za lice s vitaminom C

Djelotvorna od prve do posljednje kapi, nova Avon formula donosi čisti i snažni, stabilizirani vitamin C za trenutni sjaj i prozračniji ten.

žena.hr testerice ocijenile Avon Anew serum za lice s vitaminom C
Play logo

20 sretnih čitateljica portala žena.hr testiralo je u razdoblju 03.05.-20.05.2019 Avon Anew serum za lice s vitaminom C.

Play logo

Svaka čitateljica dala je opću ocjenu proizvoda te odgovorila na pitanja da li bi proizvod preporučila drugima i da li bi proizvod opet kupila.
Osim toga, svaka čitateljica napisala je i detaljniji opis pri čemu je odgovorila na sljedeća pitanja:

  • Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled seruma)?
  • Što kažete na teksturu, miris, upijanje, nanošenje seruma?
  • Jeste li primijetili promijenu kože licai što točno (sjaj, hidratacija, glatkoća)?
  • Kome biste preporučili ovaj serum?
  • Ostali komentari na proizvod


Na temelju 20 pristiglih recenzija, opća ocjena proizvoda je visokih 4.75, a 19 testerica preporučuje proizvod i.

Detaljne, pojedinačne recenzije možete pročitati ovdje, a u nastavku smo za vas izdvojili najzanimljivije detalje:

natkica: "Serum me je oduševio i sigurno ću ga ponovno kupiti, s obzirom da sam već ušla u četrdesetu i imam nekoliko bora, da mi je koža dosta izgubila elasticiteta, u nekoliko dana korištenja seruma koža lica mi se stvarno promijenila na bolje, vjerujem da će s dužim korištenjem biti još više rezultata."

zoemor: "Ovaj serum bih preporučila svima koji su još uvijek u potrazi za savršenim proizvodom, koji će im omogućiti glatku, zdravu i blistavu kožu, kakvu svi priželjkujemo."

stiponja79: "Smatram da je ovo idealan serum za sve žene koje su prošle tridesetu, a kojima je vidljiv umor na koži i potrebna im je dodatna njega u obliku vitamina C. Ambalaža je predivna. Ovaj serum se itekako može mjeriti s istim proizvodima drugih poznatijih brandova! Odnos cijene i kvalitete samog proizvoda je odličan. Svaka žena koja traži dobar serum s vitaminom C, neka proba ovaj i vjerujem da će biti zadovoljna nakon što ubrzo primijeti odlične rezutate na koži lica."

-itka-: "Lice mi više ne izgleda umorno niti sivo, ima boje, izgleda mlađe, zdravije, ljepše, čvršće. Instantno osvježenje lica. Jako sam zadovoljna, prezadovoljna!"

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.