Vrijeme je za promjenu

Želiš kratku frizuru? Imamo nekoliko super ideja

U posljednje se vrijeme sve više žena odlučuje za kratke frizure, a mi imamo nekoliko ideja za odlične kratke frizure koje će pristajati baš svima

kratkefrizure.jpg
Foto: Instagram

Naša je kosa jedan od naših najvećih aduta, ali i jedan od najvizualnijih načina da svijetu poručimo nešto o sebi. A kada je riječ o frizurama kojima ćemo dati izjavu, kratke i gotovo obrijane frizure najsmjeliji su potez koji možeš napraviti. Kosa je na kraju dana ipak samo kosa, ali za nju se možemo jako vezati, stoga i ono najmanje šišanje kose može biti zastrašujuće, no može biti i itekako oslobađajuće - a kratke frizure, jednako hrabre koliko i odvažne, postale su simbol ženske snage. One su istovremeno "opasne" i ženstvene, a u posljednje se vrijeme sve više žena odlučuje za upravo ovakve frizure.

Image
Vrijeme je za promjene

Proljetni trendovi u svijetu kose: Ove tri frizure vladat će ulicama

Prema Googleovim podacima pretraživanja, "kratke frizure" najguglaniji su trend ljepote u svijetu, što govori sve o tome koliko su ove frizure popularne. Može biti da je riječ o osvježenju u frizurama, praktičnosti, ili jednostavno želji za nečim novim. Kako bilo, ovaj je trend sve rašireniji, no što prvo činiti kada se odlučiš za kratku frizuru?

Ako želiš pixie kroj malo dulje duljine s izbrijanom kosom sa strane i iza, možda bi trebala razmotriti oblik i duljinu kose koji odgovaraju tvojim značajkama na licu. A ako se odlučiš na skroz izbrijanu frizuru - pripremi se na upoznavanje svog oblika glave. Posljednje što treba uzeti u obzir je boja - jednom kada ošišaš svoju kosu, samo nebo je granica i možeš se odlučiti za bilo koju boju.

Još uvijek nisi sigurna je li kratka kosa za tebe? Imamo nekoliko odličnih ideja koje će ti sigurno promijeniti mišljenje.

Obrijana kosa

Ako si buntovnica u duši i željna si promjene, skroz obrijana kosa po uzoru na pjevačicu Halsey savršen je izbor za tebe. A uopće nije ni potrebno reći da ćeš uz ovakvu frizuru morati minimalno brinuti o svojoj kosi.

Platinasto plava

Ošišala si se na kratko, ali i dalje ti nije dovoljno? Onda se odluči za platinasto plavu boju kose koja će tvoju frizuru dovesti na novu razinu i lijepo ju istaknuti.

Pomalo izrasla

Ako nisi dovoljno hrabra da kosu u potpunosti obriješ, ova pomalo izrasla verzija sjajna je alternativa. Dovoljno je kratka, a opet dovoljno duga pa nećeš žaliti za svojom kosom.

Vesela boja

Ružičasta, ljubičasta, zelena ili plava - na koju god boju se odlučila, izgledat će sjajno na tvojoj kratkoj kosi i omogućit će ti da se istakneš iz gomile.

Kratka sa strane

Frizura koja je sa strane izbrijana, a čiji je gornji sloj malo dulji, idealna je za sve one koje se boje skroz kratke kose, a može itekako dobro izgledati.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.