Zbog ekstenzija trepavica ostala bez vida dva sata - sada upozorava druge

'Koristili su ljepilo za nokte na mojim trepavicama i zbog toga sam izgubila vid dva sata'

Zbog ekstenzija trepavica ostala bez vida dva sata - sada upozorava druge

Megan Rixson ima važno upozorenje za sve žene koje planiraju napraviti ekstenzije trepavica

"Djevojke, budite jako oprezne oko toga gdje radite svoje trepavice. Ja sam svoje odlučila isprobati u novom kozmetičkom salonu i ispalo je da su koristili ljepilo za nokte na mojim trepavicama. Izgubila sam vid na dva sata. Srećom, oticanje je prestalo, ali još uvijek je bolno. Budite oprezne", napisala je Megan uz video koji je objavila na Twitteru.

Girls be very very careful where you get your eyelashes done!!I got my individuals done today somewhere new and it turns out they used nail glue on my lashes. I genuinely lost my sight for 2 hours. Thankfully the swelling has gone down, but there still very sore. Be careful?? pic.twitter.com/NmsFr9QSbk

— Megan Rixson (@MeganRixson) October 19, 2018"Ovo oko gori. Ovo se praktički neće otvoriti. Ovo je najdalje što ih mogu otvoriti. Ovo oko je zatvorenije ”, rekla je Megan u popratnom videu. "Ne plačem jer sam tužna. Plačem jer mi oči neprestano suze. Sve mi je jako mutno." 

"Kad mi je radila prve trepavice, oči su jako pekle, ali rekla mi je da ne brinem, da je to normalno i da držim oči otvorene", rekla je Megan za BuzzFeed News.

"Toliko me je peklo da su mi se oči prirodno zatvorile, ali ona mi je ponavljala da ih držim otvorenima. Nakon što je završila, sjela sam na krevet i nisam ih mogla otvoriti. Rekla sam kako to sigurno nije normalno, ali ona je bila uporna i nastavila tvrditi drugačije."

Dva sata kasnije, Megan je koristila kapi za oči i ispirala ih kako bi povratila svoj vid"Iako su još uvijek osjetljive oči mi se oporavljaju. Povremeno mi se zamuti lijevo oko i osjećam blagu nelagodu, ali svakim danom je sve bolje i bolje", dodala je Megan. 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.