Vichy Dercos Neogenic: šampon za bolju gustoću kose

Prvi Vichy šampon s Stemoxydinom koji pruža vidljive rezultate: gušću kosu, bolju prekrivenost vlasišta te trenutačan i trajan volumen

Vichy Dercos Neogenic: šampon za bolju gustoću kose

Dercos je vodeća dermokozmetička ekspertiza za zdravlje i ljepotu kose te pionir na području prevencije ispadanja kose.
Stručnjaci Laboratorija Vichy se više od 25 godina učinkovito bore protiv ispadanja kose. Ustanovili su kako je ispadanje kose direktno povezano s mikrocirkulacijom vlasišta, a istovremeno na ispadanje utječu stres, hormonalne promjene i vremenski uvjeti.

U listopadu i studenom Vichy je omogućio ekskluzivne besplatne analize vlasišta za otkrivanje idealnog rješenja za svaki tip kose. Analize vlasišta dostupne su u odabranim Vichy ljekarnama koje su navedene na www.vichy.hr/dercosklinika.

Vichy preporučuje korištenje Dercos Neogenic šampon za bolju gustoću kose, prvi Vichy šampon s Stemoxydinom koji pruža vidljive rezultate: gušću kosu, bolju prekrivenost vlasišta te trenutačan i trajan volumen.

Dercos Neogenic šampon sadrži inovativnu molekulu Stemoxydine, prvu molekulu biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Korištenjem Dercos Neogenic šampona za gustoću kose dobit ćete vidljivo gušću kosu, bolju prekrivenost vlasišta te trenutačan i trajan volumen.


Dercos Neogenic

Između 2 ciklusa rasta folikul vlasi ulazi u latentnu fazu tijekom koje prestaje njena aktivnost  te vlas ostaje prazna. Kako bi izašao iz te faze, folikul vlasi šalje signal za buđenje: proučavanjem upravo ove odlučujuće faze istraživački centar L'Oréal je otkrio ključnu ulogu matičnih stanica u buđenju folikula u latentnoj fazi i obnovi kose. Dercos Neogenic: Prvi tretman za ponovni rast kose inovacije je koja je predstavljena 2012. godine- molekula Stemoxydine prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi.

Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruko potvrđena in vitro ( klinička studija napravljena je pod dermatološkim nadzorom na više od 100 osoba kod kojih je utvrđena alopecija). Za još bolji učinak Vichy preporučuje korištenje Dercos Neogenic šampona za gustoću kose, prvi Vichy šampon s Stemoxydinom koji pruža vidljive rezultate: gušću kosu, bolju prekrivenost vlasišta te trenutačan i trajan volumen.


Skrećemo još jednom pozornost da su kroz listopad i studeni u tijeku besplatne stručne analize vlasišta kose, koje je organizirao Vichy Dercos u suradnji s ljekarnama Farmacije. Detaljan popis Farmacijinih ljekarni u kojima se za analize možete predbilježit, kao i forma za prijavu, nalaze se na stranicama: www.vichy.hr/dercosklinika.

Stručnjaci Laboratorija Vichy se više od 25 godina učinkovito bore protiv ispadanja kose. Ustanovili su kako je ispadanje kose direktno povezano s mikrocirkulacijom vlasišta, a istovremeno na ispadanje utječu stres, hormonalne promjene i vremenski uvjeti. Do povećanog ispadanja kose dolazi u prijelaznom razdoblju kad je ljudsko tijelo manje otporno. Gubitak kose je teškoća koja pogađa mnoge muškarce, ali suprotno općem uvjerenju pogađa i žene. Na alopeciju, odnosno trajni gubitak kose mogu utjecati brojni unutarnji čimbenici kao što su prehrana, hormoni ili genetske karakteristike. Značajnu ulogu imaju i godišnja doba, pa tako u proljeće više folikula prelazi u fazu mirovanja, što se nastavlja tijekom ljeta. To uzrokuje povećano ispadanje kose u jesenskom razdoblju.

Dercos je vodeća dermokozmetička ekspertiza za zdravlje i ljepotu kose te pionir na području prevencije ispadanja kose. Inovativnim molekulama Aminexil i Stemoxydine u ampulama Aminexil PRO i Neogenic, Dercos sprječava ispadanje kose te aktivira njen ponovni rast.


shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.