Veza između mirisa i emocija: skriva tvoje tajne i podsjeća te na njih

L'Erbolario je predstavio svoj najnoviji miris Ples cvjetova, koji će te podsjetiti na romantični proljetni vrt

Veza između mirisa i emocija: skriva tvoje tajne i podsjeća te na njih

Jesi li ikada naišla na miris koji vam odmah vrati stare, već pomalo zaboravljene uspomene? Bilo da te podsjeća na prekrasnu proljetnu livadu na kojoj si se igrala kao dijete ili na slane valove udaljenog raja na plaži koji nisi posjetila godinama. To se često događa spontano, a specifičan miris djeluje kao podsjetnik na davno zaboravljeni događaj ili iskustvo. Miris je jedan od naših najvažnijih osjetila – skriva sve naše tajne i podsjeća nas na njih. 

Naš osjećaj za miris je iznimno moćan. Pokreće uspomene, utječe na naše misli, riječi i djela. Parfemska industrija izgrađena je upravo na povezanosti mirisa i emocija, na mističnom umijeću koji rijetkim majstorima omogućuje da u bočice pohrane delikatne esencije zbog kojih se zaljubljujemo, volimo i putujemo kroz vrijeme. Upravo tu moć imaju i mirisne linije L'Erbolario, kojima već 25 godina ne možemo odoljeti zahvaljujući tvrtki Medika, ekskluzivnom distributeru i zastupniku tog jedinstvenog talijanskog branda. Jedan od njih je i najnoviji Ples cvjetova:

Dance of Flowers – romantični proljetni vrt

Nježan, šaren i mirisan buket čiji se sastojci međusobno prate poput elegantnog i raskošnog plesa. Uronjeni u atmosferu romantičnog proljetnog vrta, oduševit ćete se otkrivanjem nota svakog cvijeta.

Elegancija ovog mirisa je bezvremena, a njegove su cvjetne i baršunaste note u savršenoj ravnoteži, otkrivajući veličanstven vrt u kojem se možete izgubiti. To je putovanje kroz osjetila koje je Walt Whitman savršeno opisao svojim stihovima: „Dajte mi, na izlasku sunca, mirisan vrt prekrasnog cvijeća u kojem mogu nesmetano šetati.“ U Plesu cvjetova osjetit ćete note ružičastog papra, kamelije, irisa, breskve, ruže, bijelog mošusa.Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.