Vanja Horvat predstavila je mineral 21. stoljeća koji čisti organizam od štetnih tvari

Na tržistu se pojavio novi prirodni mineral koji se može koristiti za pranje zubiju, ali i detoks organizma

Vanja Horvat predstavila je mineral 21. stoljeća koji čisti organizam od štetnih tvari

U središtu Zagreba, Vanja Horvat, zagovarateljica zdravog života, ujedno i direktorica i začetnica tvrtke Mevex, predstavila je sve proizvode Zeotexa. Na druženju je Vanja objasnila zašto je i kako krenula u proizvodnju zeolita nazvanog mineralom 21. stoljeća.  Na predstavljanje su stigle mnoge žene iz javnog života. 

shimmer fallback"Zeolit je 100% prirodan mineral koji učinkovito čisti i na sebe veže štetne tvari kao što su bakterije, virusi, paraziti, nitrati, biogeni amini, alkaloidi, teški metali, pesticidi, insekticidi i drugi otrovi.  Svakodnevno nas bombardiraju toksini i štetne tvari, a njihovo konstantno nagomilavanje ozbiljno šteti zdravlju. Voće i povrće se šprica kemijom koju unosimo u organizme. Pijemo vodu koja je zagađena, zrak koji udišemo postaje iz dana u dan sve zagađeniji. Kako si pomoći da barem malo ublažimo štetu koju je sam čovjek i napravio? Pomoć nam dolazi iz prirode i ime mu je zeolit." - kaže Vanja te dodaje:


"Projekt na kojem radim s partnerima Mladenom Veberom i Eminom Šokotom prate i fakulteti, instituti, profesori, veterinari, agronomi i doktori. U neprestanim smo pokusima i istraživanjima jer želimo na svim područjima dokazati efikasnost naših proizvoda. Sve to i objavljujemo na našim stranicama. Zeotex proizvodi namijenjeni su za  ljudima, kućnim ljubimcima te se koriste i u poljoprivredi i stočarstvu, a cilj nam je čistiti toksine gdje god su prisutni. Čisteći toksine jačamo imunitet biljkama i životinjama. Fantastične rezultate postižemo kod kućnih ljubimaca kod problema s alergijama, kožnim bolesti, otrovanjima, proljevima. U poljoprivredi čisteći tlo od kemije i teških metala znatno podižemo imunitet biljke koja daje 30-50 više prinosa. Okus tog voća i povrća je neusporediv.", istaknula je Vanja i dodala kako prizvodi za i za poljoprivredu i stočarstvo imaju i eko certifikat.

shimmer fallback"Također, Zeotex za ljudsku primjenu ima široki spektar djelovanja, od pranja zubi jer održava higijenu usne šupljine sakupljajući bakterije i viruse te druge toksine do stavljanjem u kupke jer preko kože Zeotex radi fantastičan detoks organizma. Također, umješavanjem u kreme također čisti upaljena područja i koža kod dermatoloških problema. U pranju voća i povrća te apsorpciji štetnih tvari u vodi pokazao se kao najdjelotvorniji proizvod na tržištu. U intenzivnim smo analizama i istraživanjima s Fakultetom Agrobiotehničkih znanosti u Osijeku koji iz dana u dan dokazuju efikasnost Zeotexa na svim područjima."

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.