Uživajte u osjetilnom putovanju uz očaravajuće cvjetno-voćne mirisne note

NIVEA predstavlja nove dezodoranse s visokoučinkovitom 48 satnom formulom

Uživajte u osjetilnom putovanju uz očaravajuće cvjetno-voćne mirisne note

Dokazano je da mirisi u nama izazivaju cijelu poplavu emocija. Samo jedna mirisna nota tako nas živopisno može podsjetiti na neke lijepe prošle trenutke. Mirise koje nanosimo na svoje tijelo zapravo odabiremo kao suputnike na putovanju kreiranja novih lijepih uspomena. Oni definiraju našu osobnost, odražavaju naš stil i pružaju nam osjećaj ugode i osvježenja tijekom cijelog dana.

Godišnja doba i vremenske prilike diktiraju i mirise koji nam odgovaraju. Dolaskom toplijih dana, teške i jake zimske note mijenjamo laganijim i prozračnijim notama. Priroda se budi, a tako i naša potreba za lepršavim cvjetnim i voćnim mirisima koji nam nude istinsko osvježenje.

NIVEA predstavlja nove dezodoranse s visokoučinkovitom 48 satnom formulom i očaravajućim mirisima koji pružaju neponovljiv osjećaj dugotrajne svježine i zaštite. Miris novog Fresh flower dezodoransa otvara se uzbudljivom voćnom kombinacijom mandarine i limuna. Voćnoj rapsodiji citrusa pridružuje se i dinja čije se lagane note spajaju s mješavinom nježne ruže, delikatne ljubičice i sočnog, crvenog voća. Transparentnost u srednjoj noti mirisa daje lagani dodir osvježavajućih vodenih nota dok bazni miris tvori duet kremaste sandalovine i mekog mošusa.

Ljubiteljice pjenušavog cvjetno-voćnog mirisa doći će na svoje uz Fresh flower koji ne samo da pruža djelotvornu zaštitu s formulom bez aluminijskih soli nego i osvaja svojim mirisom koji je istovremeno vrlo svjež, moderan i nadasve ženstven.

Ljeto koje nam predstoji voli cvjetne i prozračne mirise s primjesama svježih citrusa, zavolite ih i vi! Izrazite svoju osobnost, osjećajte se dobro u svojoj koži i kreirajte nove mirisne uspomene kojih ćete  se rado prisjetiti.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.