Uz par jednostavnih trikova naučite kako nositi bob frizuru

Ako ste je oduvijek priželjkivali, ali niste znali kako nositi bob frizuru, pokušajte nekoliko vještih trikova

Uz par jednostavnih trikova naučite kako nositi bob frizuru

Bob frizura jedna je od najpopularnijih frizura za kosu srednje dužine. Osim što je jednostavan za stiliziranje i održavanje, bob izgleda svježe i moderno. Idealan je za toplije vrijeme jer dužine seže iznad ramena i ne opterećuje vas kao i duga kosa. Ako ste je oduvijek priželjkivali, ali niste znali kako nositi bob frizuru, pokušajte nekoliko vještih trikova. 

Kako nositi bob frizuru?
Ako želite osvježiti svoju bob frizuru, pokušajte za početak krenuti sa suptilnom promjenom. Ako razdjeljak uobičajeno nosite na sredini, pokušajte kosu razdijeliti na stranu. Suptilna, ali efektna promjena može potpuno promijeniti ukupni dojam vaše frizure i donijeti novo osvježenje.

Image


(FOTO: Pixabay)

Ako uz to želite drastičniju promjenu, uzmite alat za uvijanje kose i dužinom kose kreirajte blage valove. Koristeći sprej na bazi soli razbarušite kosu i nanesite malo laka za kosu kako biste osigurale dugotrajnost vaše frizure. Kosu možete tijekom dana povremeno razbarušiti prstima ili okretanjem glave naopačke, a kosa će svakoga puta izgledati svježe, moderno i seksi. Jednom kad svladate ove jednostavne trikove kako nositi bob frizuru, iznova ćete se zaljubiti u svoju kosu.