Za prste polizati

Hit manikura ove sezone: Iskušaj maslinasto zeleno na noktima

Trendovi u manikuri se mijenjaju, a ako je suditi po ovoj sezoni nova hit manikura je upravo maslinasto zelena. Negdje između smaragdne i sivkaste boje kadulje, nalazi se boja koja će dominirati ove jeseni

profimedia-0216074450.jpg
Foto: Profimedia

Već neko vrijeme ultrapopularna je manikura u zelenoj boji. Dok si na proljeće bile zaljubljena u boju zelene jabuke, ove jeseni nosit će se nijansa zbog koje ćeš poželjeti umočiti prste u teglicu s maslinama i pojesti ih sve do zadnje.

U modi je maslinasto zelena manikura koja će se sjajno uklopiti u sva tvoja jesenska izdanja te odlično izgledati na još uvijek preplanuloj koži. U sezoni džempera nose se zemljani tonovi, tople i neutralne nijans poput ove. Maslinasta se smatra neutralnom zbog svoje "mekoće" iako spada u zelenu boju.

Negdje između smaragdne i sivkaste boje kadulje, nalazi se maslinasta te će tvom outfitu dati onaj šik detalj koji maslina na čačkalici daje martiniju.
U nastavku se inspiriraj za idući odlazak na manikuru. Između brojnih nijansi maslinaste izaberi svoju.

Maslina

Kad već spominjemo ove ukusne plodove, krenimo s mankurom koja prikazuje stilizirane masline. Naravno, u nijansi koja je najpopularnija ove jeseni.

Jarka nijansa

Maslinasto zelena u nešto "živahnijem" izdanju podići će raspoloženje u tmurnim jesenskim danima.

Matirana tamna maslinasta

Želiš li nešto posebniju manikuru, izaberi ovakvu matiranu s detaljima u crnoj i zlatnoj.

Maslinasta sa šljokicama

Topla maslinasta nijansa sa šljokicama odlično će pristajati brinetama, no to ne znači da ju ne mogu nositi i ostale žene.

I maslinasto zelena

Ako toliko voliš zelenu da se ne možeš odlučiti samo za jednu nijasnu iskombiniraj ih što više možeš i udovolji svojoj želji. Želiš li biti trendi, nek barem jedna kap laka na tvojim noktima bude maslinasto zelene boje.

Visoki sjaj, bogata boja

U ovu smo se manikuru zaljubile na prvi pogled. Nije čista maslina, ima primjesa smaragdne, no izuzetna je i zbog toga smo je uvrstile u naš izbor.