Tri frizure koje vladaju ulicama Pariza (a koje možeš napraviti bez imalo truda)

Tako jednostavno, a tako chic - Francuskinje znaju koje su frizure 'must have' ovog ljeta

Tri frizure koje vladaju ulicama Pariza (a koje možeš napraviti bez imalo truda)

Kada je riječ o određivanju modnih trendova u novoj sezoni, Pariz je uvijek na vrhu popisa, zahvaljujući prekrasnim Francuskinjama. Bez obzira radi li se njihovoj o besprijekornoj koži, elegantnoj garderobi ili bezbrižno razbarušenoj (a uvijek savršenoj) kosi - njihov stil oduvijek je služio za inspiraciju ostatku svijeta. 

Ovoga puta odlučile smo se pozabaviti njihovom kosom i zaviriti na instagramske ulice Pariza kako bismo otkrile koje su frizure apsolutni 'must have' ovog ljeta. Ono najbolje od svega je da ih apsolutno sve možemo napraviti - bez imalo truda!

Pročitaj još:

Image

Francuskinje imaju divnu kosu jer ne rade ove stvariMarama u kosi

Već znamo da su ukrasi za kosu veliki trend ovog ljeta, a marame u kosi definitivno su dokazale svoju popularnost na ulicama Pariza. Možeš ih nositi labavo zaezane uz niski konjski rep ili prekriti kosu (u stilu bandane)kao elegantniju alternativu suhom šamponu kada si između pranja.Niska punđa

Istina, ppunđa možda je basic frizura, ali s razlogom! Francuskinje je nose vrlo nisko i bezbrižno, a često i razbarušeno. Najjednostavnija moguća frizura, a izgleda efektno. Uz to, odlična je za ove vruće ljetne dane. Morski valovi u kosi

Što bi ljeto bilo bez valovite kose kao da si došla ravno s plaže? Iako možda nisi na moru, ovu frizuru jednostavno je postići pletenjem svježe oprane kose prije spavanja. Potpuno besprijekorna i uvijek elegantna, a istovremeno opuštena.