Moderne i zabavne

Zablistaj u novim sandalama s ovim trendi pedikurama

Dočekaj sunčane dane spremna s novom pedikurom koja će upotpuniti tvoje omiljene sandale

kamile-leonaviciute-1xo_bzIhUh0-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Pred nama su napokon topliji dani što znači da je vrijeme da ponosno prošetamo svoje nove sandale. Kako bi u njima izgledala još bolje tu su trendi manikure koje ćemo nositi cijelo ljeto.

Image
Sjajno i svjetlucavo

Neočekivani trend u manikuri koji će biti pravi hit ovog ljeta

Baš kao što uživamo u šarenim i unikatnim manikurama, ne smijemo zanemariti pedikuru. Njegovani nokti na nogama podići će svaki outfit u kojem su glavna zvijezda sandale. Ove će sezone biti posebno popularne jednostavne sandale s nekoliko špagica, a takve jednostavne sandale znače da možemo nositi šarene i zabavne uzorke na noktima.

Pretražile smo najnovije trendove u svijetu pedikure i izdvojile nekoliko koje jedva čekamo nositi ovo ljeto. Iako je zemlja ovih dana okupana kišom i prekrivena oblacima, topliji dani samo što nisu došli. Upravo zato je već sada vrijeme da počneš razmišljati o pedikuri i izabereš neku od modernih ideja u nastavku.

Crne šljokice

Tradicionalno najpopularnija pedikura je upravo ona crna, a ove godine obični crni lak za nokte zamijeni onim sa šljokicama. Crna pedikura sa šljokicama i dalje će izgledati profinjeno, ali i zabavno.

Pastelne nijanse

Pastelne nijanse nisu samo za proljeće. Ovog ljeta nosit ćemo ih na odjeći, modnim dodacima, ali i noktima. Ako se ne možeš odlučiti za jednu nijansu, zašto ne bi kombinirala pet različitih.

Šarena francuska pedikura

Kombinacija bijelog laka i onog boje kože je klasik u beauty svijetu, no ove sezone nosit će se nešto drugačija francuska pedikura. Bijelu liniju zamijeni nekom zabavnom bojom i dobit ćeš potpuno drugačiji efekt.

Jednostavna pedikura s malim detaljima

Ako ipak nisi spremna za šarene nokte, možda će te ova pedikura osvojiti. Lak za nokte boje kože u kombinaciji s tek pokojim detaljem savršen je za sve one koji žele jednostavnost, ali i unikatnost.

Šljokice i kristali

Nezaobilazan trend svakog ljeta su šljokice, a ove godine nose se u kombinaciji s kristalima. Tko kaže da su sjajni kristali rezervirani samo za manikuru?

Jednostavni botanički motivi

Biljke su postale vrlo popularan izvor inspiracije za manikure i pedikure. Kombinacija bijelog laka i crnih detalja listova savršen su primjer za ovaj trend.

Šareno i veselo

Neka se i tvoji nokti smiješe baš kao i ti s ovom zabavnom pedikurom. Plavi lak za nokte možeš zamijeniti svojom omiljenom nijansom, a ovakvi cvjetići savršeno će izgledati i na crnoj pozadini.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.