Trendi boje za kosu koje će osvježiti tvoj izgled i učiniti te mlađom

Odabir pravih boja te određene make up tehnike mogu uvelike utjecati na cjelokupan look, kao i frizura koja može dodati ili pak oduzeti nekoliko godina

Trendi boje za kosu koje će osvježiti tvoj izgled i učiniti te mlađom

Svaka žena želi što dulje zadržati mladolik izgled i to je posve normalno. I dok pritom genetika igra veliku ulogu, postoje i određene stvari i navike koje također mogu imati velik utjecaj na naš izgled.

Image

9 trendova u bojenju kose koji će obilježiti 2020. godinu

Adekvatna briga o koži, zdrava prehrana i fizička aktivnost su prioritet želimo li što dulje ostati vitalne i izgledati mlađe. No osim zdravih navika, postoje i određeni beauty trikovi koji mogu doprinijeti našem izgledu.


Primjerice, odabir pravih boja te određene make up tehnike mogu uvelike utjecati na cjelokupan look, kao i frizura koja može dodati ili pak oduzeti nekoliko godina.

U beauty zajednici često se raspravlja o 'it' bojama za kosu, a ovog su se proljeća istaknule one najpopularnije koje već nose popularne trendseterice i poznate zvijezde. Ako si u potrazi za novom bojom kose koja će osvježiti tvoj izgled, evo nekoliko prijedloga koji su ove sezone vrlo trendi, a uz to će te učiniti mlađom.


Foto: Instagram

Balayage

Balayage je vrlo popularna tehnika bojanja kose koja izgleda vrlo prirodno, a vrlo lijepo naglašava crte lice. Vole ju mnoge poznate zvijezde i trendseterice i odličan je izbor za prekrivanje sijedih vlasi.

Boja meda

Svjetlije boje kose mogu te učiniti mlađom i do nekoliko godina, no vrlo je važno pogoditi pravi ton. Odaberi toplije nijanse sa zlatnim odsjajom poput boje meda koja će tvom tenu podariti zdrav i mladenački sjaj.

Nježna crna

Ako si više vjerna tamnijim bojama kose, onda razmisli o nježnim crnim tonovima koji su, u usporedbi s klasičnom crnom, puno suptilniji i pristaju svima, bez obzira na godine. 

Bakrena

Bakrena boja kose vrlo je laskava, lijepa i pristaje uglavnom svim tonovima kože. Izbjegavaj previše tamne i jarko crvene bakrene tonove te umjesto toga odaberi one malo suptilnije nijanse koje će osvježiti tvoj izgled. 

Živahna plava

Još jedan trend koji je ove sezone postao vrlo popularan je i boja kose kod koje je vidljiv porast, a naglašeni su samo pramenovi, u plavim tonovima. Fokus je na svijetlim pramenovima koji uokviruju lice te ti tako daju mlađahan izgled. 

Boja kornjačevine

Ova višedimenzionalna boja kombinira čokoladno smeđe, toplo zlatne i karamelne tonove za dubinu i bogatstvo koji ti daju suptilan izgled kod bilo koje dobi.