Inspiriraj se

Od jarkih boja do klasike: Najljepše manikure za početak nove godine

Bilo da voliš jarke boje ili minimalizam na noktima - u nastavku smo izdvojile top ideje za manikuru s kojima ćeš novu godinu započeti sa stilom!

pexels-kristina-paukshtite-3557600.jpg

Božić i doček Nove godine su iza nas, a zakoračili smo i u prvi tjedan 2023.! Početak nove godine uvijek je nekako dobro vrijeme za svježi start, ali i određene promjene. Od novogodišnjih odluka do nove frizure, ovi prvi dani u novoj godini vrijeme su i kada razmišljamo o novoj manikuri.

Image
Nail-art

Šareno i zaigrano: Trendovi u manikuri koji će dominirati u 2023. godini

Boriće, lampice i svečano blještavilo ostavljamo polako iza sebe i noktima dajemo novo ruho. Ne da šljokice ili crvena boja više nisu poželjne, već prednost dajemo nekim novim uzorcima i nijansama.

Od svjetlucavih do crnih noktiju - u nastavku smo izdvojile top ideje za manikuru s kojima ćeš novu godinu započeti sa stilom!

Sve nijanse ljubičaste

Ljubičasta je uvijek u trendu, a za početak nove godine biraj ili što tamnije ili što svjetlije nijanse ljubičaste boje.

Crni nokti

Crna boja s razlogom je klasik, a želiš li je malo začiniti, biraj upečatljive dizajne ili minimalističke ideje.

Nokti s vijugavim uzorkom

Nokti s vijugavim uzorkom sjajan su spoj zabavnog i jednostavnog dizajna, a njihova popularnost nastavit će se i u 2023. godini.

Ružičasta u svakom izdanju

Za sve romantičarke u duši, ružičasti nokti uvijek su dobra ideja, a mi smo pronašle nekoliko posebnijih rozih manikura koje će te osvojiti na prvu.

Bijela klasika

Baš poput crne, i bijela manikura je vječno u trendu, posebno ako si ljubiteljica jednostavnog dizajna. Ipak, ove godine odaberi neki od brojnih uzoraka i učini bijelu manikuru posebnijom!

Kraljevsko plavi nokti

Elegentne kraljevsko plave nokti ove godine čeka veliki povratak, a mi ti donosimo i nekoliko ideja za plavu manikuru u kraljevskom ruhu.

Metalik nijanse i nakon blagdana

Metalik boje i uzorci nisu rezervirani samo za blagdansko razdoblje, štoviše, ove upečatljive manikure možeš nositi tijekom cijele godine, a posebno sada tijekom zimskih dana.