Poboljšana verzija kultnog pudera

Test zona: Isprobala sam Maybelline SuperStay Active Wear tekući puder

Poboljšana verzija kultnog pudera, SuperStay Active Wear, reklamira se kao dugotrajna podloga s punom pokrivenosti do čak 30 sati koja nudi lagan osjećaj na koži. Ovo su moji dojmovi

IMGP9510.jpg

U beauty svijetu ne postoji puno toga što volim više od otkrivanja novog pudera. Naravno, svatko od nas ima različite potrebe i želje kada je u pitanju savršena podloga, ali ono što, vjerujem, većina žena kod pudera traži je odlična sposobnost prekrivanja, dugotrajnost i postojanost.

Što se mene tiče, na ovaj popis svakako bih dodala i neku prozračnost, odnosno prirodan izgled bez težine. Upravo to su značajke Maybellineovog najnovijeg tekućeg pudera, stoga nije trebalo dugo da se nađe i u mojoj kozmetičkoj torbici.

shimmer fallback

SuperStay Active Wear reklamira se kao dugotrajna podloga s punom pokrivenosti do čak 30 sati koja nudi lagan osjećaj na koži. Ako koristiš Maybellinove proizvode, vjerojatno znaš da ovo nije potpuno novi puder, već se radi o novoj, odnosno poboljšanoj verziji kultnog Maybelline SuperStay pudera (koja daje pokrivenost do 24 sata).

Ne samo da Super Stay Active Wear ima izmijenjenu formulu, već je i dizajn ambalaže drugačiji, a ono što je posebno zanimljivo kod ovog pudera je da je navodno pogodan za nošenje tijekom bilo koje tjelesne aktivnosti zahvaljujući obećanoj postojanosti od 30 sati, što je poprilično rijetko u svijetu tekućih pudera, posebno onih cjenovno pristupačnih i dostupnih u drogerijama.

shimmer fallback

Također dolazi u 6 nijansi (ja sam uzela nijansu 21 Nude Beige), formula je lagane teksture, nekomedogena i obećava mat završni izgled prirodnog izgleda - što je ponovno rijetkost kada su u pitanju podloge s jakim pokrivanjem. Uz to je otporna na vodu, razmazivanje i znoj, ali ujedno pruža lagan osjećaj na koži. Obećanja su definitivno jaka, a ovo su moji dojmovi nakon 10 dana korištenja.

Prvo i osnovno, moram priznati da sam bila pomalo skeptična oko dugotrajne formule budući da su takvi puderi obično jako teški bez obzira na obećavanu prozračnost i prirodan izgled. Bila sam u krivu jer je tekstura poput fluida, što također znači da se jako lako nanosi bez straha od neujednačenog i debelog sloja.

shimmer fallback

*prije i poslije

Iako ne mogu garantirati 30-satno obećanje, budući da sam većinu dana kod kuće, a izlazak koji traje dugo u noć trenutno se čini kao znanstvena fantastika, najviše što sam ga nosila bilo je nešto više od 12 sati i nakon cijelog dana u pokretu, u potpunosti sam zadovoljna efektom i postojanošću.

shimmer fallback

*nakon cjelodnevnog nošenja

Također sam ga isprobala tijekom kućnog treninga u trajanju od sat vremena. Ne, ne nosim inače puder kad vježbam kod kuće, ali s obzirom na to da se u nekim sretnijim danima planiram vratiti u teretanu, a trening je obično na mom rasporedu direktno nakon posla (na koji idem našminkana), zanimalo me kako će puder 'preživjeti' u znojnim uvjetima. Ostala sam ugodno iznenađena otpornošću na vodu i znojenje tako da je s peticom prošao i ovaj aktivni test.

shimmer fallback

*nakon odrađenog treninga

Ono posljednje, ali ne i manje važno, 'mat finish' također nije bio tako mat kao što sam pretpostavljala da će biti, što mi se jako svidjelo, jer je moja koža i dalje izgledala poput kože i nije bila ni najmanje kredasta. Definitivno sam i dalje imala blagi sjaj i prirodan izgled bez imalo težine, što je uostalom i ono što tražim kod svakog pudera. Ovu bočicu potrošit ću sa zadovoljstvom, a sljedeću ću, nadam se, isprobati u normalnijim uvjetima koji su više u skladu sa svim obećavajućim svojstvima SuperStay Active Wear pudera.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.