Filer bez injekcije

Test zona: Isprobala sam Fillerify 1 kremu My Skin by dr. Kaliterna

Pomaže li zaista Fillerify 1 u nadoknadi volumena lica, koji s godinama gubimo? Odlučila sam isprobati na svojoj koži, a ovo su moji dojmovi

20220204_142857.jpg

Jedna sam od onih žena koje vole isprobavati beauty novitete i redovito se nađem u ljekarni s povećim računom jer, eto, baš moram isprobati tu novu kremu/kreme. Ovaj put sam odlučila malo promijeniti svoju taktiku i prije proučiti koja krema bi odgovarala mojem licu i koži. Ušla sam u 40-e i u tih par mjeseci već vidim promjene na svojoj koži. Slušala sam od prijateljica kako se sve promijeni kad zakoračiš u novo desetljeće, ali nisam pridavala puno pažnje tim pričama (jer sam ih smatrala baš time - pričama). Ali moram priznati, bile su u pravu i upućujem im ovako javnu ispriku.

Vrijeme je za anti-age njegu da spasim ono što se još spasiti da pa sam išla u tom smjeru. Tražila sam kremu koja će nahraniti kožu, ali i vratiti joj volumen i tako došla do Fillerify 1 kreme My Skin by dr. Kaliterna. Krema je djelo dr. Dinka Kaliterne, cijenjenog hrvatskog i europskog dermatologa, a to smatram još jednim plusem. U zadnje vrijeme možemo primijetiti sve više kvalitetnih kozmetičkih proizvoda s hrvatskim potpisom pa sam odlučila da ću isprobati jedan.

Zbog svog djelovanja pri oblikovanju lica i usana sličnom fileru, krema se još naziva "filerom bez injekcije" zbog čega je idealna za osobe koje se boje injekcije i žele prirodno oblikovanje. Prikladna je za sve tipove kože i preporučuje se kod početnog, blažeg i srednjeg gubitka volumena lica i korekcije bora. Stvorena za mene!

Primijetila sam da mi se podočnjaci u zadnje vrijeme puno više vide, a onda sam shvatila da to nisu podočnjaci. Naime, s godinama gubimo masne stanice i koža postaje tanja, što je najviše primijetno ispod očiju gdje je i koža najtanja. Tako da je ono što sam smatrala podočnjacima ustvari gubitak masnoće. Tu dosta žena poseže za filerima, ali sam ja odlučila dati šansu kremi koja je "filer bez injekcije".

Što o kremi kaže proizvođač?

Krema Fillerify 1 sadrži prirodne sastojke koji oblikuju i pomlađuju lice i usne, povećavaju masne stanice te nadoknađuju izgubljeni volumen lica. Nadoknadom volumena bore se ispune, konture lica oblikuju, a usne naglase uz povećanje.

shimmer fallback

Djelovanje i benefiti

  • Za sve tipove kože
  • Njega kože, lica, vrata i šaka
  • Ublažavanje bora
  • Nadoknađivanje izgubljenog volumena
  • Zatezanje kože lica, vrata i šaka

Krema se nanosi dvaput dnevno na dobro očišćeno lice i usne te po želji na vrat i šake. Savjetuje se kremu nježno i dobro umasirati u kožu.

Što o kremi kažem ja?

U svojoj beauty rutini naglasak stavljam na večernje detaljno čišćenje lica, ali sam u zadnjih nekoliko tjedana, koliko sada koristim Fillerify kremu, odlučila slijediti preporuku i dobro očistiti lice i ujutro. Mogu priznati da mi je samo tih desetak minuta koje ujutro 'ulovim' za sebe i svoje lice promijenilo kako ulazim u dan - zadovoljnija i nasmješenija. A od malih stvari uvijek kreću velike promjene, pa tako i moj izgled lica. Koža mi je zaista zaglađenija nego prije. Ali idemo po redu.

shimmer fallback

Prvo moram pohvaliti i ono što prvo ugledamo - pakiranje. Čim ga vidiš, želiš koristiti kremu ma kakva god bila! A još kad je i dobra kao Fillerify, onda su sva polja pokrivena. Blagog je mirisa, nije prenapadan kao što često u kremama zna biti, a opet dovoljno osjetan kako bi sva osjetila bila zadovoljena. Tekstura je gusta, ali lako razmaziva.

Kremu koristim svako jutro i večer na licu i vratu. Mogu reći da čak uživam u nanošenju jer lagano izmasiram i lice i vrat. Inače mi lice zna biti malo crvenkasto, ali s korištenjem Filleryfyja se crvenilo povuklo, a to je vjerojatno zbog dvostrukog djelovanja - kreme i masaže. Čim je nanesem na lice, imam osjećaj kao da je koža odmah malo zategnutija i sjajnija.

Sada je koristim nekoliko tjedana i stvarno vidim razliku. Lice je puno zaglađenije, bore oko očiju su se dosta 'povukle', a podočnjaci nestali jer se koža ispod očiju 'napunila'. Mogu čak reći da mi se čini kako su mi i konture lica vidljivije, lice je sjajnije, a vrat zategnutiji. Za usnice ne mogu reći da su kao da sam bila na fileru, ali su definitivno dobile prirodnije boju i istaknutije su.

shimmer fallback

Fillerify 1 je moja definitivna preporuka ako tražite kremu uz koju će lice postati sjajnije, zategnutije, ali i nahranjenije. Javite mi svoje dojmove!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.