Sretnica si koja je naručena na manikuru, a ne znaš što bi? Istražile smo što sve možeš napraviti sa zlatnom bojom

Zlatna boja na noktima bezvremenski je trend i to je upravo ono što tvojim noktima treba u ovim trenucima

Sretnica si koja je naručena na manikuru, a ne znaš što bi? Istražile smo što sve možeš napraviti sa zlatnom bojom

Zlatna boja pravo je utjelovljenje luksuza i ukusa bez obzira na to kako ju nosiš, a svi ćemo se složiti da najbolje izgleda upravo na noktima. Bezvremenski zlatni izgled noktiju možeš postići na toliko mnogo načina - od zlatnih šljokica, zlatnog folija dizajna, pa sve do metalik i mat zlatne boje - mogućnosti su beskrajne, a krajnji rezultat oduzima dah. 

Bilo da tražiš zlatne dizajne noktiju metalik nijanse ili si više za suptilnu zlatnu boju na noktima, na Instagramu ćeš pronaći vrelo inspiracije, a s obzirom na to da su saloni konačno ponovno otvoreni i uskoro ćemo svi pohrliti na manikuru, izdvojile smo nekoliko najzanimljivijih zlatnih dizajna noktiju koje Instagram ima za ponuditi, a koje i ti možeš isprobati već na sljedećoj manikuri. 

Image

Izaberi između najljepših trendova u manikuri za ovo proljeće

Od zlatnih zvjezdica na noktima nude nijanse i francuske manikure u zlatnoj boji pa sve do zlatnih šljokica, ovo su naši favoriti.


1. Crno i zlatno


Ništa ne ističe metalik zlatnu boju bolje od crne podloge, a takva je kombinacija dobitna kada je u pitanju manikura. Mat ili sjajni crni lak sa zlatnim detaljem pravi je hit među noktima. 

2. Dupla francuska manikura


Kada je u pitanju dizajn noktiju, manje ne znači uvijek više, a pravi primjer su ovi nokti - dupla francuska manikura u zlatnoj boji neobična je i tvojim će noktima pomoći da se istaknu.

3. Zlatne zvjezdice


Ako su ti nokti u nude boji prejednostavni, začini ih zlatnim zvjezdicama različitih oblika i odmah ćeš ih podići na novu razinu. 

4. Do mjeseca i natrag


Nokti bež boje s detaljima zlatnih polumjeseca sve je što tvojim noktima treba da ponovno zablistaju nakon izolacije.

5. Zvjezdana prašina


Zlatni detalji i sjajne zvijezde na gornjem, donjem ili bočnom dijelu nokta savršena su kombinacija koja će tvojoj manikuri dati sjaj, a pritom izgledati toliko jednostavno.

6. Zlatne šljokice


Ponekad je najjednostavnija opcija najbolja opcija - zlatne šljokice preko cijelog nokta u ovom su slučaju idealan izbor za tvoje nokte.

7. Zlatno-roza francuska manikura


Napravi mali zaokret i umjesto tradicionalne francuske manikure s bijelim vrhovima odluči se za vrhove u zlatno-rozoj boji. K tome još dodaj šljokice i tvoji su nokti spremni!

8. Jednostavno, a glamurozno


Nokti u crvenoj boji ultimativni su hit svih vremena, a začiniš li ih zlatnim detaljem i k tome dodaš zlatni nakit, izgledat će sjajno.

9. Zlatna folija


Prozirni lak za nokte s vrhovima u dizajnu zlatnih folija tvoju će manikuru učiniti toliko minimalističnom, a opet toliko glamuroznom i savršenom. 

10. Zlatno na bijelo


Manje je ponekad ipak više, čak i u manikuri - lagane zlatne crte na bijeloj podlozi izgledat će prelijepo i jednostavno i poželjet ćeš nositi ih zauvijek. 

11. Zlatne linije


Zlatne linije na prozirnom laku za nokte odmiču se od svega onoga što smo mislili o manikuri i dovode ju na sasvim novu razinu. 

12. Metalik zlatna


Dijelom elegantna, dijelom odvažna, ova metalik zlatna manikura san je svake žene, a uz tanko, zlatno prstenje kao modni dodatak izgledat će savršeno. 

13. Uzorak saća


Kako god nazvali ovaj zamršeni uzorak stvoren zlatnom folijom, svi ćemo se složiti da je to zadivljujući način na koji svoju manikuru možeš dovesti na novu razinu.

14. Smaragdno-zlatni nokti


Nokti smaragdne boje sa zlatnim detaljima istovremeno izgledaju elegantno i odvažno i pružaju savršen odmak od klasične manikure.

15. Kombinacija uzoraka


Zašto odabrati jedan dizajn i jedan uzorak za svoje nokte kada ih možeš kombinirati više? Linije, folije i šljokice - sve u jednom. 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.