Za savršene nokte

Šljokičasta francuska manikura umjesto nakita? Odlična ideja!

Francuska manikura vratila se u velikom stilu i u bezbroj varijanti, a nas je oduševila ova koja izgleda poput skupog i elegantnog nakita

sharon-mccutcheon-TFlw3bA4C4A-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Francuska manikura bla je apsolutni hit '90-ih i ranih 2000-tih, a u posljednje vrijeme doživljava svoj veliki povratak, naravno u novom ruhu. Celebritiji poput Jennifer Lopez i Kylie Jenner uvelike su zaslužni za povratak francuske manikure na nokte žena diljem svijeta jer je i sami nose.

Ova modernija francuska manikura nije ograničena samo na bijeli lak niti na liniju pri vrh nokta (koju uz pomoć jednostavnog trika možeš napraviti kod kuće u manje od minute).

Moderna verzija ove manikure podrazumijeva asimetrične linije u različitim bojama, manikuru s twistom pa i obrnutu manikuru kod koje se linija nanosi pri samom korijenu nokta. Također, nije ograničena samo na kratke nokte, već i one ekstra duge možeš uljepšati na ovaj način.

Image
Povratak kultne manikure

Francuska manikura s twistom je sve što nam treba ovo proljeće

Na internetu smo naišle na verziju francuske manikure koja nas je izula iz cipela. Uz ovakve nokte ne moraš nositi nakit, a i možeš ako želiš. Savršena je za svečane prilike, osobito za vjenčanje - ako je tvoje. Radi se isto kao i klasična manikura, samo što umjesto bijelog laka nanosiš onaj sa šljokicama. Vrlo je efektna na kratkim noktima i kada je šljokičasta linija tanka.

Šljokičasta francuska manikura, ako je u boji srebra ili zlata, zaista može zamijeniti nakit. Osim što izgleda vrlo elegantno na noktima, pruža im i dozu seksepila. Hoćeš li je isprobati?

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.