Slavite ljubav – s novim ženskim mirisom Tonija Garda

My Honey! - očaravajući, lagan i šarmantan miris koji zrači ženstvenošću

Slavite ljubav – s novim ženskim mirisom Tonija Garda
Play logo

Be My Honey!

Pravo ljubavno priznanje: Moja ljubav. Moje drago. My Honey! Slavite ljubav – s novim ženskim mirisom od Tonija Garda! Ne samo za Valentinovo..

My Honey je očaravajući miris: čuvstven, lagan i šarmantan kao prvi dan proljeća. Miris koji ostaje, koji lijepe momente zauvijek čuva. I ubrzava rad srca već samim raspršivanjem. On širi prve osjećaje proljeća, sjećanja s najdražim i  prati Vas kroz cijelu godinu. My Honey od Tonija Garda savršeno odgovara individualisticama s vedrim karakterom. Zrači ženstvenošću, iznenađuje nježnom svježinom i zarobljava mekom, čuvstvenom notom.  

My Honey miriše tako lijepo da ćete se zaljubiti u njega: u ovom su parfemu kreatori iz Tonija Grada komponirali jedinstveni, dinamičan spoj ženskih nota i uzbudljivih naglasaka. Miris se u početku igra s ugodnim svježim notama, mješavinom vesele limete, zlatnih plodova i svilenkasto vibrirajuće esencije nektara. U cvjetnoj glavnoj noti spajaju se lotos i magnolija s opojnim bijelim jasminom u romantični Tête à Tête. Akordi dodvoravajućeg svijetlog drva, sočne maline i baršunastog mošusa zaokružuju šarmantni miris i očaravaju prirodno-čuvstvenom aurom. My Honey – voćno cvjetni miris.

Paleta mirisa Toni Gard od veljače 2014. s mirisom My Honey postaje bogatija za još jedan snažan  miris koji širi čistu želju za životom i emocijama i kojeg je moguće nabaviti samo u Douglasu. Miris koji nas čini sretnim. On je poklon – prije svega od najdražega. No, također može biti poklon najboljoj prijateljici, dragoj majci, najboljoj sestri. Toni Gard je uspio uhvatiti gestu punu ljubavi u flakonu: My Honey.

Play logo
shimmer fallbackSerija obuhvaća:

Eau de Parfum 30 ml: 269,00kn
Eau de Parfum 75 ml: 459,00kn
Body Lotion 150 ml:119,00kn
Shower Gel 150 ml: 94,90kn
Deodorant Roll-on 75 ml: 129,00kn

shimmer fallbackOd veljače 2014. može se pronaći samo ekskluzivno u Douglasu i na www.douglas.hr

shimmer fallback
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.