Savršene usne u hladnijim danima

Makeup noviteti

Savršene usne u hladnijim danima

Dolaskom jeseni vrlo često povezujemo kišu i vjetar. Kiša i vjetar utječu na našu kožu, a među prvima su im na udaru naše usne. Redovitom svakodnevnom njegom usnama možemo spriječiti ispucale usne. Njegovane usne također znače i dugotrajan makeup. Vaš jesenski ruž mora imati njegujuća svojstva.

shimmer fallbackVolite li ruževe tada obavezno na usne nanesite lip primer. Malu Wilz Lifting lip primer uz ulje jojobe njeguje vaše usne i zaglađuje ih. Time stvara odličnu bazu za ruž, koji nakon njega savršeno prianja usnama. Ulje jojobe hrani usne i omekšava ih.


shimmer fallbackKoristite li tamniji ruž, nanesite olovku za usne u istoj ili nijansu svjetlijoj boji. Olovkom iscrtajte rubove usana i popunite usne. BeYu olovke za usne su kremaste te klize po usnama, vodootporne su i dugotrajne. Olovkom iscrtane usne daju punoću vašim usnama i boji ruža.

shimmer fallbackPratite li trendove, tada ove jeseni morat u svojoj kozmetičkoj torbici imati tamno ljubičasti ruž ili sjajilo. Malu Wilz Gloss&Care sjajilo zahvaljujući gelastoj strukturi i vitaminima A, C i E njeguje usne i sa njime na usnama se ne morate bojati ispucalih usana. Želite li ipak klasično sjajilo, Malu Wilz Moisture Lip Color je odličan odabir. Pigmentirano sjajilo sa izrazito njegujućim svojstvima vraća vaše usne u život nakon nekoliko sati! 

DALJEPOTI.hr web shop nastao je kao produkt 35 g. tradicije u kozmetičkoj industriji. Želja za kvalitetom prisilila nas je da odaberemo samo najkvalitetnije proizvode za naše kupce. No, otišli smo i korak dalje i otvorili sve načine plaćanja da Vam kupovinu činimo jednostavnijom i ugodnijom! Nakon odabira proizvoda u košaricu, ne zaboravite ubaciti i uzorke da se upoznate sa našom ponudom!

Malu Wilz dio je ArtDeco grupacije, profesionalna kozmetika sada dostupna svima. Dermatološki ispitana i ekološki osviještena. Omiljeni kozmetički brend Njemačkih SPA centara sada dostupan Hrvatskom tržištu!

Ugodnu kupovinu, želi Vam
DALJEPOTI.hr tim

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.