Bezvremenska crvena

Kako savršeno nanijeti crveni ruž - i top 10 ruževa za blagdane

Ovladati vještinom savršenog nanošenja crvenog ruža nije toliko teško, a mi smo ih izdvojile nekoliko uz koje ćeš postići savršen make up look

crveni-ruz.jpg
Foto: Unsplash

Crveni ruž je bezvremenski beauty klasik. Prvi put su ga prije više tisuća godina koristile žene u drevnom Sumeru i bio je omiljeni beauty proizvod staroegipatske ikone ljepote, kraljice Kleopatre. Crveni ruž je godinama, desetljećima, a i stoljećima samo još više dobivao na popularnosti.

Image
Beauty klasik

Crveni ruž: Vječni klasik koji su nosile i holivudske glumačke dive

Crveni ruž je danas svestran kozmetički proizvod koji se može nositi i u svakodnevnim prilikama, kao i u malo svečanijim lookovima. Postoji nekoliko jednostavnih načina da ovladaš vještinom nanošenja crvenog ruža kako bi ga učinila besprijekornom završnom točkom svakog make up looka - a mi imamo nekoliko savjeta.

Odaberi pravu nijansu crvene

Postoji mnogo različitih nijansi crvenog ruža za usne koje se kreću od svijetlo narančasto-crvene do tamnije bordo. Sjajna stvar u vezi s bezbroj različitih nijansi crvenog ruža za usne je to što je lako pronaći nijansu koja nadopunjuje tvoj jedinstveni ton kože. Svijetla put najbolje se slaže s crvenim ružem za usne u nijansi maline - ova nijansa nadopunjuje ružičaste podtonove svijetle puti. Ako imaš srednji ton kože, narančasto-crvene nijanse istaknut će tvoju preplanulu kožu. Duboki ten nadopunjuju duboke nijanse crvene, kao i tamnije, ljubičasto-crvene nijanse.

Preciznost je ključna

Ako nosiš proizvod za usne poput prozirnog ružičastog sjajila za usne, ponekad se možeš izvući tako da ga naneseš bez gledanja u ogledalo. Međutim, to nije slučaj i s crvenim ružem, a preciznost je najvažnija kada je u pitanju nanošenje crvenog ruža za usne. Ako izađeš izvan rubova usana, to će biti očito. Kako bi sebi pomogla da ostaneš unutar linija, uvijek nanosi ruž ispred ogledala s laktom naslonjenim na ravnu površinu kako bi mogla kontrolirati pokrete rukom.

Koristi korektor

Korištenje korektora izvrstan je način da crveni ruž za usne zaista iskoči u tvom looku. Crveni ruž je lijep, ali ima tendenciju da koža oko rubova usana izgleda pomalo bez sjaja, a neuredno će izgledati i ako se ruž prelijeva preko rubova usana. Korektor može riješiti oba ova problema - koristeći mali kist, nanesi korektor oko rubova usana i izblendaj ga prema van. Ova aplikacija korektora pomoći će spriječiti razlijevanje ruža tijekom dana, kao i učiniti da koža oko usana izgleda glađe.

Kloni se crvene olovke za usne

Nikada ne pokušavaj spojiti crveni ruž s crvenom olovkom za usne. Nijanse se neće točno podudarati, a dvobojni look koji ćeš na kraju dobiti nije nešto čemu treba težiti. Kada koristiš olovku za usne s crvenim ružem, odluči se za nijansu olovke koja što više odgovara tvojoj prirodnoj boji usana. Olovka će produžiti trajnost ruža za usne i spriječiti njegovo razlijevanje bez sukoba s tvojim crvenim ružem.

Sad kad znaš kako savršeno nanijeti crveni ruž, vrijeme je i za izbor najboljih crvenih ruževa. U nastavku pogledaj naše favorite - od 16 do 161 kune.

Wet n Wild MegaLast, 16 kn

Hidratantni ruž za usne prekriva usne intenzivnom, postojanom bojom s polumat učinkom. Postojan je četiri sata, ne topi se i ne razmazuje. Hidratizira i pruža dugotrajan osjećaj ugode.

shimmer fallback

Rimmel Lasting Finish, 23 kn

Dugotrajni ruž za usne daje usnama intenzivno bogatu boju. Zahvaljujući dugotrajnom sastavu, na usnama ostaje do osam sati. Nježna kremasta tekstura pruža tijekom nošenja cjelodnevni osjećaj ugode.

shimmer fallback

Maybelline Color Sensational Made For All, 35 kn

Ruž za usne uz koji usne izgledaju punije i zdravije. Visoke je pigmentacije i kremaste teksture te hidratizira i njeguje usne.

shimmer fallback

Catrice Matt Pro Ink Non-Transfer, 36 kn

Dugotrajni tekući ruž za usne daje usnama predivnu jarku boju s mat finišem. Ostaje postojan na usnama čak do 12 sati, lako se nanosi i brzo se suši te se ne preslikava i ne razmazuje.

shimmer fallback

NOBEA Day-to-Day, 50 kn

Hidratantni ruž za usne nudi intenzivno prekrivanje već nakon prvog sloja zahvaljujući obloženim pigmentima. Kremasta tekstura za ugodno nošenje tijekom cijeloga dana.

shimmer fallback

NYX Professional Makeup Shout Loud, 54 kn

Kremasti hidratantni ruž za usne usnama daje bogatu i intenzivnu boju. Osigurava dugotrajnu hidrataciju i osjećaj ugode te sadrži primer koji ruž čini postojanim.

shimmer fallback

Bourjois Rouge Fabuleux, 66 kn

Satenasti ruž za usne intenzivne je boje dugotrajne postojanosti. Kremasta i hidratantna tekstura ugodna je na usnama.

shimmer fallback

MAC Cosmetics Retro Matte Lipstick, 161 kn

Ruž za usne s mat efektom daje usnama visokomatiran izgled i ima bogatu, intenzivnu nijansu. Ostaje savršen do čak 8 sati i otporan je na razlijevanje i razmazivanje.

shimmer fallback

Lancome L'Absolu Rouge Ruby Cream - 289 kn

Lancôme predstavlja dugotrajni ruž za usne iznimne pigmentacije. Svestranih površina kao pravi rubin, omogućava stvaranje preciznih linija u samo jednom potezu. Lancômeova formula omogućava ugodu na usnama i dugotrajnost. 

shimmer fallback

Armani Lip Power Lipstick - 309 kn

Lip Power ruž za usne osigurava dva naizgled nespojiva rezultata: ugodu i dugotrajnost. Jedinstvena formula sadrži kombinaciju ulja i visoko koncentriranih pigmenata. Ovaj lagani, dugotrajni ruž donosi intenzivnu boju i prekrivanje: jednom kada ga nanesete, ne morate razmišljati o popravljanju ruža kroz dan.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.