Sanjate o savršenoj puti?

žena.hr & L'OCCITANE nagrađuju 300 čitateljica

Sanjate o savršenoj puti?
Play logo

L'OCCITANEOV laboratorij nakon višegodišnjih istraživanja kreirao je božurov uljepšavajući kompleks za savršenu put koji vidljivo uljepšava kožu. Prirodna ljepota bit je L’OCCITANEOVE nove kolekcije za njegu lica Raskošan božur.

3 INOVACIJE: NJEGA, HIDRATACIJA I UJEDNAČAVANJE PUTI

Kombinacija najboljih aktivnih sastojaka pomaže u uljepšavanju epiderme, učvršćuje kožu te joj vraća elastičnost i blistavost. Rezultati su trenutni i dugotrajni. L'OCCITANEOV laboratorij razvio je patentiranu* formulu sa 100% prirodnim »inteligentnim« jedinstvenim kompleksom. Taj »kameleonski« kompleks sa znanstveno dokazanim učinkom prilogođava svoje djelovanje sukladno klimi i vlažnosti. Zbog toga odgovara svim tipovima kože te osigurava potpunu njegu i hidrataciju. Kombinacija zaglađujućih čestica u pigmentima s mineralnom bazom za ujednačavanje puti pomaže trenutno vidljivo zagladiti kožu. Inovativni pigmenti reflektiraju svjetlost i ujednačavaju put, a sjajne biserne čestice čine kožu blistavom.

Otkrijte liniju učinkovitih proizvoda iz kolekcije Raskošan božur za savršenu put.

Krema za savršenu put, 50 ml
Ekskluzivna i jedinstvena kombinacija uljepšavajućeg ekstrakta božura i mineralnih pigmenata za optičku korekciju puti trenutačno pomaže u postizanju savršenog izgleda puti. Koža je baršunasto meka i vidljivo ljepša iz dana u dan.

Play logo


shimmer fallback


Serum za savršenu put, 30 ml
Osvježavajuće i iznimno lagane teksture ovaj serum vidljivo uljepšava kožu, ostavljajući je baršunasto mekom. Put je vidljivo ujednačena, osvježena i blistava.


Play logo
shimmer fallback


CC krema za savršenu put (SPF 20), 30 ml
Jedinstvena sinergija uljepšavajućeg pigmenta iz božura, CC pigmenata i biserno blistavih čestica, pruža koži potrebnu hidrataciju i zaštitu čineći je pritom baršunasto mekom, ujednačenom, i zdravo blistavom. Dostupna u dvije nijanse.


shimmer fallback
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.