Šareno i razigrano

Psihodelični uzorci novi su hit u manikuri koji nas je osvojio

Šareni i veseli psihodelični uzorci sve su popularniji i u manikuri, a u nekoliko jednostavnih koraka, ovaj prekrasan dizajn možeš napraviti sama

psihodelicna-manikura.jpg
Foto: Instagram

Ljetni optimizam sve nas je natjerao da jarke boje vratimo u svoju beauty rutinu. Posežemo za odvažnim ruževima, olovkama i sjenilima koje smo možda ignorirali u proteklih godinu dana, a da ne spominjemo i odabir najsmjelijih nijansi za manikuru i pedikuru. A ako si i ti jedna od onih osoba koja provodi sate promatrajući nijanse lakova u kozmetičkom salonu, ovaj trend u manikuri kao stvoren je za tebe, jer ti omogućuje da pomiješaš i uskladiš sve svoje omiljene nijanse.

Image
Malo boje da uljepša dan

Reci 'zbogom' klasičnoj francuskoj manikuri: French u boji novi je trend

Psihodelični uzorci najnoviji su hit koji je odnedavno postao popularan u odjeći, a u posljednje vrijeme viđamo ga i na noktima, a odličan je za sve koji vole maksimalizam. Ovi živopisni uzorci posljednji su stil nadahnut sedamdesetima koji se pojavio na beauty sceni, a baš poput frizura i odjeće iz sedamdesetih, i ovaj retro trend zavladao je društvenim mrežama.

Karakteriziraju ga apstraktne linije različitih boja i veličina koji podsjećaju na lude sedamdesete, a čak i ako ne hodaš u salon na manikure, najbolja je stvar što ovaj dizajn možeš napraviti i sama kod kuće, uz kombinaciju bilo kojih boja i stvaranje različitih dizajna i oblika.

Bez obzira na duljinu i oblik tvojih noktiju, ova manikura pristaje baš svima, a najljepše izgledaju manji šareni dizajni na neutralnoj podlozi, idealni za minimaliste. A ako se, pak, želiš poigrati s bojama i oblicima, neka ti cijeli nokat bude šaren.

Kako bi ovaj look napravila sama kod kuće, za početak uzmi jedni neutralnu nijansu kao bazu i nekoliko svojih omiljenih boja. Nokte pripremi i nalakiraj ih neutralnim lakom, a zatim se "baci" na crtanje. Najbolje je da kupiš tanki kistić pomoću kojeg možeš precizno crtati linije. Nacrtaj nekoliko linija različitih boja, premaži završnim slojem, i dobila si trendi manikuru za kojom će se svi okretati.