Pronašle smo inspiraciju za jednostavne, a posebne tetovaže iz jedne linije

Tetovaže ne moraju biti velike i šarene da bi došle do izražaja. Na koži zauvijek zabilježi poseban trenutak ili osobu ovim unikatnim idejama

Pronašle smo inspiraciju za jednostavne, a posebne tetovaže iz jedne linije

Kada smo u potrazi za novom tetovažom, važno nam je da ona predstavlja nešto što nam uistinu puno znači, ali da je i istovremeno jednako moderna i lijepa. Jedan od najnovijih trendova u tattoo svijetu su tetovaže napravljene iz jedne linije

Image

Voliš životinje i tetovaže? Imamo tattoo ideje koje ćete inspirirati


Radi se o tetovažama koje su nacrtane tako da je cijeli motiv predstavljen pomoću jedne neprekinute linije. Stvoriti skicu za takvu tetovažu nešto je teže nego tradicionalni način ilustracije jer zahtijeva od umjetnika da s nekoliko jednostavnih poteza dočara osobu, lice, cvijet, životinju ili bilo što drugo što poželimo. 


Upravo zato ovakve će tetovaže uvijek doći do izražaja, unatoč tome što nemaju mnogo jarkih boja ili detalja. Obično se radi o nešto većim tetovažama jer bi se male tetovaže napravljene u ovom stilu nakon nekoliko godina jednostavno stopile. Tako da prije nego što se odlučiš za ovakav stil tetovaže, važno je da si spremna na nešto veći motiv kako bi mogla biti kvalitetno odrađena.

U nastavku smo izdvojile nekoliko tetovaža iz jedne linije koje su nam se posebno svidjele. Inspiriraj se našim odabirom i već pri sljedećem posjetu svom tattoo majstoru ili majstorici stvori modernu tetovažu koja ti mnogo znači. 

Vuk i lice

Dvije strane lica

Jednostavni par

Poljubac u čelo

Minimalistički tulipan

Složeni slon

Voli samu sebe

Žena u pokretu

Mjesec i zvijezde

Omiljeni ljubimac

Na vršku prsta

Dvije osobe, jedna linija

Disney u liniji

Srce

Minimalistička silueta

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.