Pronađite svog „savršenog“ uz Aussie

Ove jeseni i zime pronađite svog „savršenog“. Izbor će vam olakšati Aussie i to svojim čudesnim tretmanima 3 Minute Miracle za dubinsku njegu različitih tipova kose

Pronađite svog „savršenog“ uz Aussie

''Tražim svog savršenog''. Poznata je to rečenica brojnih pripadnica ljepšeg spola koju tijekom života često ponavljaju. I dok u romantičnom smislu ta potraga sa sobom ponekad donosi i dosta komplikacija, vaša kosa ne mora imati takvih problema. A za to se pobrinuo omiljeni australski klokan – zaštitni znak čudesnih proizvoda za kosu Aussie koji će vašoj kosi osigurati savršenu njegu. Među najpopularnijim proizvodima ove kultne marke za njegu kose upravo je linija 3 Minute Miracle tretmanima za dubinsku njegu različitih tipova kose. Gusta, bogata i kremasta tekstura ovih tretmana hrani vašu kosu i prodire duboko u nju bez osjećaja težine. A uz sve to, ostavlja na kosi neodoljiv miris po kojemu su Aussijevi proizvodi nadaleko poznati.

A sad, vrijeme je za odabir „savršenog“. Vaša kosa je žedna? Posegnite za tretmanom Miracle Reconstructor.  Borite se protiv ispucalih vrhova? Uz Luscious Long to više nije problem. Ako bojite kosu, za vas je najbolji odabir Colour Mate. Neposlušna kosa stvara vam probleme? Frizz Remedy pobrinut će se za glatku kosu i tijekom vlažnijih dana. Jednom kad pronađete svoj savršeni 3-minutni čudotvorni tretman iz ove linije, nećete moći zamisliti dan bez njega.

Dubinski tretman Aussie 3 Minute Miracle u svoju je beauty rutinu uvrstila i Isabella Rakonić, jedna od vodećih hrvatskih modnih blogerica.

„Aussie mi je jedna od omiljenih marki za njegu kose, a tretmani 3 Minute Miracle su mi se najviše svidjeli, posebno onaj  iz linije Miracle Moist. Moram priznati da sam najprije zaljubila u miris, obožavam ga. A već nakon prve uporabe sam osjetila dramatičnu promjenu na kosi. Mekana je i glatka, a nakon redovitog korištenja primjećujem da je i puno živahnija – imam osjećaj da kosa prati ritam mog hoda što me stvarno oduševilo.“ - naglašava lijepa Isabella koja je o Aussijevim proizvodima, ističe, i prije korištenja čula samo riječi hvale - od svojih prijateljica do brojnih beauty blogerica. Istovremeno, za ovako sjajne rezultate potrebno je vrlo malo vremena, zbog čega su mnogim djevojkama Aussijevi tretmani još draži.

 „Korištenje tretmana Aussie 3 Minute Miracle je veoma jednostavno i brzo. Nakon što ga nanesem na vlažnu kosu, pričekam tri minute, isperem i zaboravim na zapetljanu kosu.“ - objašnjava Isabella Rakonić.

shimmer fallbackSvi znamo da je potraga za onim „savršenim“ ponekad zahtjevna, ali Aussie vam je upravo olakšao taj zadatak. Vaša je kosa spremna za još više ljubavi. Pa, koji je vaš odabir?

shimmer fallbackTrenutno dostupni dubinski tretmani Aussie 3 Minute Miracle diljem zemlje:
3 Minute Miracle Reconstructor
3 Minute Miracle Frizz Remedy
3 Minute Miracle Colour Mate
3 Minute Miracle Luscious Long

Preporučena maloprodajna cijena svih navedenih tretmana je 59,90 kuna.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.