Preslatke ideje za manikure koje možeš i sama napraviti kod kuće

#quarantinenails postali su pravi hit na Instagramu, a mogu ti poslužiti kao inspiracija za kreiranje vlastite manikure

Preslatke ideje za manikure koje možeš i sama napraviti kod kuće

Svi kozmetički saloni zatvoreni su već neko vrijeme zbog pandemije koronavirusa, a pred mnoge dame to je stavilo brojne 'probleme'.

Morati ćemo objeručke prihvatiti svoju prirodnu ljepotu te na neko vrijeme zaboraviti na umjetne trepavice, nokte i druge tretmane koje smo si ranije redovno mogle priuštiti.

Ipak, to ne znači da se trebamo u potpunosti zapostaviti. Mnoge rituale uljepšavanja i njege možeš i sama odraditi kod kuće i pritom se dobro zabaviti te uživati u svojoj maloj kućnoj wellness oazi.

Ono najjednostavnije što svaka od nas može odraditi kod kuće je i manikura, a za to će ti biti potreban sam lak u željenoj nijansi, odstranjivač laka za nokte te hranjiva krema za ruke. Prije nego se baciš na posao, dobro operi ruke i odstrani s noktiju sve evenutalno ostatke laka za nokte. Oblikuj nokte rašpicom, a želiš li da ti manikura na noktima traje što dulje, onda nemoj preskočiti nanošenje baznog laka. Kad završiš s lakiranjem noktiju, obavezno nanesi hranjivu kremu na ruke, ali i na područje oko noktiju.


via GIPHY

Želiš li imati nokte kao iz salona, onda se trebaš malo poigrati. Budi kreativna i maštovita, a inspiraciju možeš pronaći i na društvenim mrežama.

U posljednjih nekoliko tjedana, otkako su zatvoreni kozmetički saloni, Instagram su preplavile fotografije manikiranih noktiju iz kućne radinosti i to uz hashtag #quarantinenails. Upravo pod tim hashtagom pronaći ćeš zaista mnoge inspirativne fotografije s trendi manikurama koje možeš prekopirati ili pak ti mogu poslužiti kao inspiracija.

Neke od najinspirativnijih ideja donosimo u nastavku.

Foto: Instagram

@nailedbycat

@nailrehab_by_lauramarie

@lifewithjordans

@mrsfrenchtips

@gellac_page

@reesariley_

@leslie.joanny

@cassanie

@overglowedit

@snowfi_nails

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.