Predstavljen novi proizvod za mršavljenje koji 'cilja' trbuh i problematična područja

Stigla je nova globalna, održiva i lako primjenjiva metoda koja u potpunosti zadovoljava potrebe žena za mršavljenjem i stavlja ih u prvi plan

Predstavljen novi proizvod za mršavljenje koji 'cilja' trbuh i problematična područja

Samosvijest, samopouzdanje, samopromocija: živimo u vremenu društvenih mreža koje su spomenute pojmove uzdigle jako visoko, promovirale ih u temeljne životne vrijednosti. Društvene mreže tjeraju nas da se više dotjerujemo, češće putujemo, bolje hranimo, napornije vježbamo. Sve kako bi poboljšali sliku koju imamo sami o sebi te ju takvu poboljšanu podijelili sa svijetom. Naravno da u tome nema ništa loše, ali za prave rezultate uputno je koristiti prave metode. Predanost, disciplina i kontinuitet ispred filtera, aplikacija i rigoroznih dijeta.

Stručnjaci Laboratorija Elancyl čija ekspertiza na području mršavljenja traje od 1971. godine svjesni su da je briga za tjelesnu masu postala imperativ. Stoga su osmislili novu globalnu, održivu i lako primjenjivu metodu koja u potpunosti zadovoljava potrebe žena za  mršavljenjem i stavlja ih u prvi plan. Novi Elancyl Slim Design Trbuh/problematična područja klinički dokazane učinkovitosti nakon tjedan metoda je mršavljenja koja po prvi puta djeluje na dvije esencijalne i komplementarne cjeline: gubitak kilograma i čvrstoću kože.

shimmer fallback


Barbara Sokol & Margarita Tomić

Sretno mršavljenje 

7 od 10 ljudi u Francuskoj pazi na svoju tjelesnu masu, a 20 posto ih je na nekoj vrsti dijete  No zaboravite na ekstremne dijete zbog kojih ste lose raspoloženi. Mršavljenje bi trebalo biti sretno iskustvo, s manje strogih pravila i više njege, kako bi se podjednako pazilo na tijelo i duh. Nagla mršavljenja za sobom povlače i višak kože kao nuspojavu, a čvrstoća kože je jednako važna kao i gubitak kilograma, naročito s estetskog aspekta. Ključ uspjeha je motiviranost, stoga najveće šanse za uspjeh ima program za mršavljenje koji pomaže održati energetsku razinu i ohrabruje na napredak. Potrebno je ponovno se povezati s vlastitim tijelom i brinuti se o sebi. Adekvatna njega kože vodi do brige za figuru, a posljedično i brigu za sebe u cjelini. 

Novi saveznik u borbi protiv celulita 

Osvježavajuća gel tekstura proizvoda Elancyl Slim Design Trbuh/problematična područja je kao stvorena za masažu, brzo se upija te objedinjuje beskompromisnu djelotvornost i veliki užitak tijekom upotrebe. Jedinstvena formula utemeljena je na  inovativnim djelatnim sastojcima koji trenutačno učvršćuju kožu ,  smanjuju veličinu trbuha  i klinički dokazano poboljšavaju izgled siluete već nakon 7. dana . U srcu SLIM DESIGN inovacije za mršavljenje i učvršćivanje je Instensyl™- djelatni sastojak stvoren za sve figure , a čije jedinstveno djelovanje omogućuje trenutačni učinak učvršćivanja koji je ultra motivirajući. Instensyl™ 3D molekularna mreža učvršćuje se na površini kože  zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, širi se i brzo stvara ultra-zaglađujući meki film. Čvrsta struktura tog filma omogućuje trenutačno i dugotrajno djelovanje zaglađivanja i učvršćivanja.

shimmer fallbackNeželjeni viškovi uvijek se prvo nagomilavaju oko trbuha i bokova. Zato je stvoren Elancyl Slim Design Trbuh/problematična područja koji se s pohranjenim mastima bori uz pomoć specifičnih djelatnih sastojaka: kofein koji je važan za eliminiranje masti, bršljan koji u kombinaciji s masažom doprinosi detoksikaciji tijela te pulpa jabuke koja će koži pružiti prijeko potrebnu čvrstinu. Proizvod nije namijenjen trudnicama i dojiljama. 

Elancyl Slim Design Trbuh/problematična područja (150 ml): 248 kn. 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.