Umjetnost na noktima

Polumjesec manikura vraća se na velika vrata, a mi ti donosimo inspiraciju za jesen

Tražiš neku posebnu manikuru za ovu jesen? Onda bi se mogla odlučiti za polumjesec manikuru koja može biti napravljena na puno različitih načina

pexels-designecologist-887352.jpg
Foto: Pexels

Obožavamo uzbudljive manikure, nail art, kao i klasične boje poput nude, crvene i bijele. No ovu sezonu su ponovno u fokusu polumjesec manikure i to vjerojatno s dobrim razlogom. Ova manikura je sve samo ne dosadna jer može izgledati profinjeno i u samo dvije boje, ali može biti razigrana poput dječjeg crteža puna oblika i boja.

Image
Nijanse lišća na noktima

Manikure iz snova: Ove jeseni smeđu nosimo i na noktima

Manikura se ne treba zanemariti jer su ona posljednji dodatak na osobni stil, a polumjesec manikure mogu biti minimalističke i neutralne. S obzirom na to da su ovu jesen opet tražene u kozmetičkim salonima donosimo ti fantastične prijedloge, a sigurne smo da će ti se svidjeti više od jedne.

Klasično i šik

Lijepa nijanse zagasito ljubičaste u kontrastu s praznim dijelom nokta je klasičan stil koji se može kombinirati s različitim outfitima. Boja je fenomenalna, ali isti efekt se može dobiti s drugom bojom, važno je da se tebi sviđa.

Neonski snovi

Ako voliš neonske boje ona bi te mogla oduševiti ova manikura jer je poput veselih snova. Neon plava, žuta i ružičasta na bazi stvaraju apstraktnu sliku na noktima. Boje se naravno mogu zamijeniti jer pravila nisu poželjna i stroga.

Nježno i sjajno

Ako želiš malo sjaja na svojim rukama ovo bi mogao bi odličan izbor - nježno i svjetlucavo. Malo srebra na bazu daje poseban šarm na ovoj manikuri. U kombinaciji s nježnom ružičastom bazom odlično funkcionira za svako doba godine. No ova manikura mogla bi biti savršen izbor za mladenke.

Polumjesec u crvenoj varijanti

Ovo je klasična kratka manikura s twistom, s malenim polumjesecom. Jednostavno, ali ipak posebno. Ova nijansa je vrlo intenzivna i svidjet će se ženama koje ne vole neutralne tonove, a ova manikura odlično pristaje na svim oblicima i duljinama noktiju.

Cool kontrast

Zlato u kontrastu s crnom bojom uvijek izgleda šik na rukama. Zlatni polumjesec je decentan, a zapravo se radi o klasičnoj francuskoj manikuri s crnom bojom. Zanimljiva manikura za posebnu prigodu ili neki događaj jer u sebi nosi dašak glamura.

Zaigrano s detaljima

Voliš kreativnost i dječju razigranost na noktima? Onda je ovo prava manikura za tebe, polumjesec je oko u nekoliko boja. Nježno ljubičasta je vrlo zanimljiva i ne stvara veliki kontrast u ovoj kombinaciji. Možda je ovo manikura za neko sljedeće putovanje?

Šareno s jarkim bojama

Ne želiš nositi samo jedno boju na rukama? Evo fantastične manikure za tebe. Svjetla baza s različitim bojama u polumjesecu izgleda vrlo mladenački i živopisno. Žuta, narančasta, plava i zelena odlično pristaju uz pastelnu bazu.

Dvostruka plava

Odaberi manikuru bogatu bojama jer ovaj efekt polumjeseca se dobije s dvije nijanse iste boje. U ovom slučaju se radi o plavoj boji, ali može biti bilo koja.

Klasični polumjesec

Klasična polumjesec manikura na duljim noktima izgleda fantastično i stvara se kontrast zbog čega je posebno zanimljiva. Prirodna boja nokta i omiljena boja su dobitna kombinacija.

Crveno-bijela elegancija

Žene koje obožavaju dulje nokte i crvenu boju, a opet žele nešto potpuno drugačije sigurno će biti oduševljene ovakvom kombinacijom. Moderno, ali opet klasično. No ako ne voliš crvenu boju, svakako možeš pronaći svoju savršenu kombinaciju.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.