Poklanjamo vam Philips S7000 - za muškarce kojima je stalo do njege lica

Osvojite za svog muškarca Philips S7000 brijaći aparat...

Poklanjamo vam Philips S7000  - za muškarce kojima je stalo do njege lica

Mnogi muškarci se odriču glatkog lica i pribjegavaju puštanju brade iako im to nije prihvatljivo rješenje, a razlog su iritacije na koži prilikom svakodnevnog brijanja. Brijanje često dovodi do neželjenih reakcija kao što su crvenilo i iritacije na koži. Takve reakcije su problem muškarcima koji moraju i žele svakodnevno održavati glatko lice. No, u 21. stoljeću brijanje ne bi trebalo biti problem, isto kao što održavanje glatkog lica ne bi trebalo imati veze s grubom britvicom.


shimmer fallback


Philips S7000je brijaći aparat novog doba koji omogućava glatko brijanje svim muškarcima osjetljive kože. Idealan je za dnevnu rutinu svakog muškarca koji posebnu pozornost pridaje njezi lica. Aparat ima nekoliko naprednih funkcija: tri pokretne Dynamic Flex brijaće glave pomiču se u pet smjerova i omogućavaju idealno prianjanje konturama lica. Brijaće glave zapravo su inovativni prsteni sastavljeni od tisuće zrnaca u prahu koji sprječavaju iritacije kože i osiguravaju veću udobnost prilikom brijanja.


shimmer fallback


Posebno dizajniran Gentle Precision sustav štiti kožu i istovremeno veoma precizno podrezuje dugačke, kratke i položene dlačice. Dizajnirani su tako da svaku dlačicu stavljaju u položaj idealan za podrezivanje kako bi se dlačice pažljivo podrezivale bez oštećenja kože. Kako? Super Lift & Cut sistemom. Prva oštrica podiže svaku dlačicu, a druga ih nježno podrezuje ispod razine kože za izuzetnu glatkoću. Zahvaljujući Aqua Tec sistemu, Philips S7000 aparat omogućava suho brijanje, brijanje pjenom ili gelom, pa čak i tretman ispod tuša.
Probudi ono najbolje u sebi uz Philips.


shimmer fallback


*Preporučena maloprodajna cijena Philips brijaćeg aparata model  S7510/41 iz serije S7000 je 1.399 kn

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.