Oxy Needeling - nova formula za još bolje rezultate u pomlađivanju kisikom

Sponzorirani članak

Oxy Needeling - nova formula za još bolje rezultate u pomlađivanju kisikom

Ocean Spa & beauty Vam ekskluzivno predstavlja inovativnu tehniku za ljepšu i zdraviju kožu, koja koristi sinergiju infuzije kisikom i DTS rollera za pomlađivanje. Ovu iznimnu terapiju koja djeluje na sve vrste bora, ožiljaka, hiperpigmentacije, te vraća koži tonus, sjaj i  elastičnost patentirali su liječnici u Italiji kako bi maksimizirali učinak kisika  potpuno prirodnog i sigurnog elementa  za pomlađivanje i održavanje dugoročno lijepe, zdrave i njegovane kože bez ikakvih kontraindikacija.

Oksigenizirana upotreba dermarollera, dokazano djeluje mnogo učinkovitije od tradicionalnog 'dermalnog rolanja'. Izlažući kožu principu ponovljene mikrotraume uz prisutnost infuzije kisika,  omogućujemo  poticanje kolagena tip lll, TGF-beta 1(transformirajući faktor rasta) i VEGF (vaskularni endotelijalni faktor rasta), koji zajedno utječu na ubrzanu regeneraciju stanica.
Specijalni dermarolleri koji se  koriste  sadrže veliki broj mikroiglica od specijalnog kirurškog čelika, a  „rollanjem“ po koži otvaraju se milijuni  umjetnih kanalića putem kojim aktivni sastojci, poput hijaluronske kiseline , glutathiona, retinola, DMAE, askorbinske kiseline, taurina, dekspantenola i sl. prodiru duboko u kožu i ciljano djeluju sukladno dijagnosticiranim indikacijama na koži.
Uz već spomenutu sinergiju s kisikom rezultati su puno brži,nema opasnosti od infekcije, a primjena ovisi o stanju i dijagnostici kože koju obavljaju školovani terapeuti.

Ova nova patentirana metoda proizašla  iz sve veće potrebe za istovremeno brzim i učinkovitim tretmanima, koji su i ugodni prilikom aplikacije može se od sada isprobati i u Hrvatskoj ekskluzivno u Ocean spa & beauty centru.

Pozivamo Vas da se naručite već danas, gdje četvrtkom od 18.00-20.00 h osim besplatnih konzultacija i analize kože poklanjamo besplatni probni tretman infuzije. Više informacija na www.oceanspa.hr ili 01/6442800.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.