Ovog proljeća pastelne boje vladaju i make upom. Provjerile smo kojih se to pravila trebaš držati

Pastelna jako pigmentirana sjenila na očima, zavladat će proljetnim trendovima u šminkanju

Ovog proljeća pastelne boje vladaju i make upom. Provjerile smo kojih se to pravila trebaš držati

S dolaskom lijepog vremena većina nas počinje razmišljati i o proljetnoj garderobi. Tamne boje nerijetko zamijenimo svjetlijim tonovima i uzorcima. 
Slično je i s make upom. I dok će dosta žena preko dana rado nositi pastelne boje i nježnija sjenila, ovog bi proljeća mogle iskušati nešto odvažniji look- i snažnije pigmentirana sjenila u boji i to u dnevnom looku. 

Dodate li još crni tuš ili olovku, nikako neće proći nezapaženo i za noćni izlazak. Znamo da pastelne boje nisu za sve, (ja prva ih se bojim iskušati), no ako se odlučiš donosimo ti pravila koja će ti olakšati kako se našminkati. 

*Fokusiraj se samo na jedan dio lica. Nemoj intenzivne boje staviti i na oči i na usta. * Ultra popularan smokey eyes, ovog proljeća i ljeta zamijeni zelenom ili ružičastom varijantom. 


*Eksperimentiraj s bojama. Pokušaj spojiti i na prvi pogled nespojivo. I to nekad zna biti sjajno. 


*Uvijek koristi primer za oči. Pastelne boje mogu biti lagane i brzo izblijediti. Primer će ti pomoći da ostanu dugotrajnije. 


I na kraju, ostaje nam samo uzeti pastelnu paletu i probati. Koju boju ćemo prvu? Možda najbolje sve zajedno. Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.