Apsolutni favoriti

Pet kultnih Chanel parfema koje bi si svaka žena trebala priuštiti bar jednom u životu

Chanel je sinonim za eleganciju i glamur, a parfemi ovog luksuznog pariškog brenda su među najboljima na svijetu

pexels-mh-a-6945831.jpeg
Foto: Pexels

U svijetu parfema postoje brojni legendarni klasici, no samo je jedan Chanel. Iako ovaj luksuzni brend u svom beauty asortimanu nudi čitav niz različitih kozmetičkih proizvoda, Chanelovi se parfemi ipak najviše izdvajaju.

Image
Dominacija vanilije

Favoriti sezone: S ovim ćeš najboljim parfemima odvažno zakoračiti u jesen

Samo ime ovog brenda sinonim je za profinjenost, eleganciju i glamur, a legendarni Chanel parfemi nešto su što bi si svaka žena trebala priuštiti barem jednom u životu.

Od kultnog Chanela N°5 pa do malo modernijeg mirisa poput Gabrielle, u raskošnoj kolekciji sjajnih Chanelovih parfema uistinu je teško izdvojiti samo nekoliko favorita. Međutim, koji god odabrala, s Chanel parfemom sigurno nećeš pogriješiti.

U nastavku smo izdvojile pet sjajnih Chanelovih mirisa za koje kažu da su crème de la crème među parfemima ovog luksuznog pariškog brenda.  

Chanel N°5 Eau de Parfum, 775 kn (103,74 eur)

Jedan od najboljih Chanelovih parfema bez imalo sumnje je legendarni Chanel N°5. U svijetu parfema, on je prava ikona, a riječ je klasičnom cvjetnom mirisu s puderastim notama.

shimmer fallback

Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum, 775 kn (103,74 eur)

Ako si ljubitelj toplih i zemljanih nota poput pačulija, ali želiš nešto lagano i pomalo cvjetno, ovaj Chanelov parfem sjajan je izbor. Mješavina nježne ruže i jasmina oživljena je vibrantnim notama naranče i pačulija, a rezultat je snažan i nezaboravan miris. Razigran je, ali istovremeno i chic i sofisticiran.

shimmer fallback

Chanel Chance Eau Tendre, 780 kn (103,63 eur)

Raskošni voćno-cvjetni miris savršen za svakodnevno nošenje. Klasične note ruže i jasmina modernizirane su svježim voćnim notama dunje i grejpa, a sve je zaokruženo toplim mošusom.

shimmer fallback

Chanel Gabrielle Eau de Parfum, 775 kn (103,74 eur)

Gabrielle je klasični cvjetni parfem koji miriši poput prave bajke. Slavni parfumer Olivier Polge osmislio je ovaj miris koji predstavlja imaginarni cvijet. Bogat je, svjež i elegantan.

shimmer fallback

Chanel Allure Eau de Parfum, 775 kn (103,74 eur)

Allure je nešto topliji od tipičnih cvjetnih mirisa jer u sebi ima ugodnu vaniliju i živahnu mandarinu. Kreirao ga je Jacques Polge 1996. godine.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.