Odlične snježne tetovaže za prave ljubiteljice zime

Zimske radosti ne moraju biti samo u prirodi. Ove zime hladne dane i snježna veselja zabilježi i na svojoj koži

Odlične snježne tetovaže za prave ljubiteljice zime

Jesen nam je već odavno stigla, a sve smo bliže i zimskim veseljima. Dani postaju kraći, temperature niže, a miris nadolazećeg snijega u zraku sve se više osjeti. Ako si zaljubljenica u zimu i sve što ona donosi, možda bi posebno mjesto mogla dobiti i na tvojoj koži

Image

Pronašle smo inspiraciju za jednostavne, a posebne tetovaže iz jedne linije


Tetovaže više nisu rijetka pojava i sve je više žena koje se odlučuju svoje tijelo ukrasiti barem sitnom tetovažicom koja im nešto posebno znači. Sama značenja mogu biti vrlo raznolika, od spomena na omiljenog ljubimca iz djetinjstva do sitnice poput ljubavi prema nekom napitku ili određenoj biljci. Isto tako, tetovaža može biti posvećena omiljenom godišnjem dobu. 


Kako nam se zima bliži, tako polako žene koje obožavaju snijeg i hladnoću dolaze na svoje. Šarene kape, mekane rukavice i šalovi u kojima se osjećamo kao u toploj dekici nisu samo odličan modni dodatak nego i super motiv za tetovažu. Osim modnih predmeta, tu su još pahuljice, snjegovići, saonice i još mnogi zabavni detalji koji mogu poslužiti kao inspiracija. 

Izdvojile smo neke od njih kako bi te motivirale za iduću tetovažu. Ako se već sada odvažiš na nju, do blagdana će biti spremna da ju pokažeš svim svojim prijateljicama i obitelji. 

PahuljiceSnjegovići

Rukavice

Za ljubiteljice skijanja

Apstraktna zima

Zimski krajolik

Blagdanska imela