Od sijede kose do tamnog korijena: Slavne dame koje su pokazale da je prirodan look najljepši

Odbacile su perike, boje za kosu i pomoć profesionalnih stilista te ponosno pokazuju prirodnu kosu

Od sijede kose do tamnog korijena: Slavne dame koje su pokazale da je prirodan look najljepši

Nije tajna da poznate osobe koriste perike, boje kosu i imaju pomoć profesionalnih stilista zbog čega često mijenjaju svoje frizure.

Image

Ove slavne dame odrekle su se boje za kosu i ponosno nose svoje sijede


No, povremeno se holivudske zvijezde odriču brojnih alata i timova s kojima rade kako bi prihvatili svoju prirodnu kosu, a s obzirom na ovu neuobičajenu godinu, prirodni stilovi sve su češća pojava na društvenim mreža slavnih dama

Osim što se odriču šminke (barem one 'jake') šminke, mnoge holivudske zvijezde prihvaćaju i svoje prirodne frizure budući da puno više vremena provode kod kuće.

Kylie Jenner je tako po prvi put nakon jako dugo vremena odbacila svoje brojne perike i pokazala svoju priorodnu frizuru do ramena, a Katy Perry tijekom karantene nije bojala svoju inače platinasto plavu kosu pa je pokazala svoje prirodne tamne korijene. 

Kylie Jenner

Još u travnju, Kylie Jenner na svom Instagram storyju objavila je fotografiju svoje prirodne kose - koja je svijetlo smeđe boje i dužine do ramena, a tada je otkrila da kreće na putovanje do zdravije kose te da se na neko vrijeme odriče svojih brojnih perika i boje za kose.

Ariana Grande

Glazbenica je krajem ožujka na Twitteru podijelila fotografiju svoje kovrčave kose što je oduševilo njezinu mamu Joan Grande koja joj je napisala da izgleda prekrasno sa svojom prirodnom kovrčavom kosom. Ne znamo za tebe, ali mi nismo imale pojma da pjevačica inače ima kovrčavu kosu s obzirom na to da je njezina kosa ravna, očito izravnana.

get a load a dis pic.twitter.com/2SPx6f3fbA

— Ariana Grande (@ArianaGrande) March 30, 2020

Tamera Mowry-Housley

"Zdravo sijede", napisala je glumica uz selfie koji je objavila na Instagramu i dodala: "Ne idem k frizeru tijekom socijalnog distanciranja i potpuno sam okej s time." Nekoliko dana kasnije pokazala je i svoje prirodne kovrče i rekla kako ih je odlučila više nositi.

Gabrielle Union

I glumica Gabrielle Union-Wade još jedna je od onih koji su tijekom karantene prihvatili svoju prirodnu kosu, pa ju je tako i ponosno pokazala u videu i napisala:

Katy Perry

Pjevačica i nova mama Katy Perry ove godine na neko vrijeme odrekla se boje za kosu i pokazala je djelić svoje prirodne tamne kose. Pritom se našalila kako je izgledala prije karantene uz svoju sređenu fotografiju plave platinaste kose i kako izgleda tijekom karantene uz fotografiju iz kreveta na kojoj se vidi i tamni korijen. 

Jessie J

Pjevačica koju smo inače navikli gledati s ravnim frizurama je na Instagramu otkrila kako je spremna češće nositi svoju prirodnu valovitu kosu. Pozdravljamo nejzinu odluku jer izgleda sjajno s prirodnim kovrčama.

Nikki Bella

"Karantena me podsjetila na sijedu kosu i divlje obrve koje imam, ali i na ciljeve koje sam si postavila tijekom života i na koje se želim više usredotočiti", napisala je bivša hrvačica u svojoj objavi na Instagramu.

Također je dodala: "Prilično je nevjerojatno ponovno vidjeti pravu, prirodnu sebe, zar ne? Bez svih zakazanih termina u kozmetičkim salonima i svakodnevnog šminkanja. Nadam se da ćemo u ovo vrijeme moći početi voljeti sebe više. Cijenimo nedostatke, promjene, godine."

Hilarie Burton Morgan

, napisala je glumica uz objavu svojih sijedih i dodala: "To je mali, blesavi simbol. Sijeda kosa. Koga briga, zar ne? Ali nadam se da će medicinska sestra ili veterinar ili prodavač koji se osjeća umorno i preplavljeno znati da je to vidljiva stvar koju mogu pokazati, a koja kaže: 'Ja sam s tobom'". 

Kelly Ripa

I Kelly Ripa je prihvatila svoje sijede te podijelila sedam fotografija svog korijena kose koji je nekad bio plavi, ali posljednjih mjeseci je potpuno sijedi. "Moja verzija kalendara za 2020. godinu", našalila se američka voditeljica.

Lily Allen

Pjevačica Lily Allen nedavno se udala u Las Vegasu i zasjala u prekrasnoj Diorovoj haljini, ali dva mjeseca prije objavila je selfie uz koji je dodala emoji bakice te tako ponosno pokazala svoje sijede