Obnovite svoju kosu!

Poklanjamo 50 Pantene Expert poklon paketa

Obnovite svoju kosu!

Uz liniju proizvoda Pantene Expert KERATIN REPAIR kosa postaje otporna na oštećenja i pucanje vrhova. Može podnijeti više nego ikada.

ŠAMPON ZA OBNOVU KERATINA
Tražite šampon koji će vašoj kosi pružiti više od samog pranja? Ova napredna formula čini upravo taj korak dalje. Osim što kosu ostavlja čistom, vraća joj glatkoću i pobjeđuje dvogodišnje tragove oštećenja u samo dvije minute.

BALZAM ZA OBNOVU KERATINA
Pobjeđuje dvogodišnje tragove oštećenja u samo dvije minute. Oštećene kutikule zadnje je što bismo poželjeli svojoj kosi, stoga je uz pomoć ove trostruke njegujuće formule zaštitite od svakodnevnih oštećenja uzrokovanih češljanjem i oblikovanjem, vraćajući joj pritom i njezinu glatkoću i zdrav izgled.

2-MINUTNA MASKA ZA OBNOVU KERATINA
Svojom moćnom zaštitom od oštećenja uzrokovanih češljanjem ova 2-minutna maska za naprednu obnovu keratina oponaša zaštitni sloj kose kako bi joj pružila hidratizaciju i zaštitu od oštećenja.

SERUM ZA ISPUCALE VRHOVE
Ispucanim je krajevima došao kraj. Ovaj tretman s naprednom formulom za obnovu keratina pomaže zaliječiti ispucane vrhove kose i spriječiti nastanak novih.

SNAŽNA KOSA JE LIJEPA KOSA.
SNAGA KOSE OD SAMIH POČETAKA...
...TEMELJ JE NJEZINE LIJEPE BUDUĆNOSTI. 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.