TEST ZONA

Njegova strana: Isprobao sam hvaljeni Philips OneBlade 360 i ovo su moji dojmovi

Većina muškaraca prilično je jednostavna kad je u pitanju njega, a mnogima je dovoljan samo jedan uređaj za brijanje – britvica ili klasični aparat za brijanje te neki jednostavan trimer za one koji njeguju bradu. Upravo zato Tomislav Tomašević ekskluzivno za ženu.hr isprobao je Philips OneBlade 360

Philips.jpg

Tijekom nekoliko godina imao sam sreću testirati mnoge gadgete, razne praktične uređaje koji nam svakodnevicu čine zanimljivijom i zabavnijom. No ostao je jedan segment koji nikako nije došao na red.  Segment koji je poprilično važan u svakodnevnom životu današnjeg muškarca – muška njega.

Većina muškaraca prilično je jednostavna kad je u pitanju njega, a mnogima je dovoljan samo jedan uređaj za brijanje – britvica ili klasični aparat za brijanje te neki jednostavan trimer za one koji njeguju bradu.

Ja spadam u skupinu kojoj su potrebni i britvica i trimer... Prvo napravim konture za bradu, zatim trimerom skratim na željenu dužinu.

Philips OneBlade 360 navodno nudi sve što bi meni trebalo biti dovoljno pa mi je test ovog uređaja bio poprilično bitan, jer ako OneBlade 360 radi sve što se navodi u opisu, napokon ću imati all-in-one uređaj koji je kompaktan, praktičan i budget-friendly.

Po otvaranju pakiranja, vidim da postoji nekoliko nastavaka i dodataka. Pa čemu koji služi? Jedan je za klasično brijanje, drugi za trimanje na zadanu dužinu od 1 do 5 mm, zatim jedan štitnik za kožu i, na kraju, jedan nastavak za veću zaštitu na osjetljivim područjima. Da, to je taj divan nastavak koji je dobrodošao svakom muškarcu koji drži do sebe, a i do svoje bolje polovice. ?

Image

No vratimo se na osnovu. 360 dvostrana oštrica ima odličnu primjenu za jednostavno brijanje ili oblikovanje brade. Njezino pomicanje prirodno prati crte lica. Ja sam nakon oblikovanja kontura oštricom mogao lakim dodavanjem nastavka za podrezivanje i uređivanje skratiti dužinu brade.

Image
Image
Image

Nakon brijanja koža nije nadražena, nema posjekotina i klasične iritacije nakon brijanja. Zato su i nastavci za osjetljiva područja vrlo korisni jer štite kožu od slučajnih nezgoda. 

Image

Nakon korištenja čišćenje je jednostavno i lako. OneBlade je samo potrebno isprati pod mlazom vode. Naravno, ako je oštica istrošena, potrebno ju je zamijeniti, što je samo po sebi lak zadatak. A da je istrošena, prepoznati se može po ikoni za zamjenu na samoj oštrici. U prosjeku, zamijeniti ju je potrebno svaka četiri mjeseca.

Image

OneBlade 360 ima integriranu bateriju koja se napuni za nekoliko sati, a kada je potpuno napunjena, uređaj možemo koristiti 60-ak minuta. Sasvim dovoljno za svakodnevnu upotrebu.

Image

Philips OneBlade 360 vrlo je praktičan i jednostavan uređaj za korištenje. Kompaktan je, lagan za upotrebu i održavanje, a ima sve nastavke koji su potrebni modernome muškarcu.

Image

Sadržaj je nastao u suradnji s Philipsom.