Neodoljivi Borotalco dezići!

Linija dezodoransa svježeg mirisa s blagotvornim učinkom na koži

Neodoljivi Borotalco dezići!

Dezodoransi su uvijek bili među glavnim stvarčicama u ženskoj torbici, naravno, uz kozmetiku i šminku. Birate ih same prema svojim kriterijima, a uz miris i ambalažu važna je svakako i kvaliteta. Novi Borotalco dezodoransi toliko su slatki da naprosto moraju biti učinkoviti! Uz to, mi vas opet darujemo....

Od najboljeg pudera za njegu kože do potpune linije dezodoransa s prirodnim česticama mikrotalka koje upijaju znoj i balansiraju disanje kože, ostavljajući kožu suhom.

Odlični mirisi za svakoga

Borotalco linija dezodoransa objedinjuje tri vrste proizvoda svježeg mirisa s blagotvornim učinkom na koži. Borotalco Original Fresh dezodorans specifičan je zahvaljujući formuli s prirodnim česticama mikrotalaka koje upijaju znoj i balansiraju disanje kože ostavljajući kožu suhom. Borotalco Invisible, stručnjak je za spriječavanje nastanka žutih mrlja na svjetloj odjeći te bijelih mrlja na tamnoj odjeći. Borotalco Dry Power pouzdan je i učinkovito djeluje i do 48 sati nakon nanošenja. Posjeduje moć više od 1 milijuna čestica mikrotalka i formulu s brzim upijanjem za suhu kožu. Sve tri linije Borotalco dezodoransa namijenjene su dugotrajno suhoj koži, ne sadrže alkohol i dermatološki su testirani, a nude se u spreju, roll onu ili stiku.

Preporučena maloprodajna cijena za Borotalco (sprej, roll on, stik): 24,99 kn.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.