Neka suhe i ispucale usne postanu stvar prošlosti: Izabrale smo 10 najboljih balzama koji će ti pomoći

Malen, ali moćan, skromni balzam za usne hidratizira ih kada su suhe, omekšava ih kada su ispucale i umiruje kada su bolne

Neka suhe i ispucale usne postanu stvar prošlosti: Izabrale smo 10 najboljih balzama koji će ti pomoći

Balzami za usne apsolutni su 'must have' kada je riječ o njezi usana - većina ima svoje favorite te su neizostavan dio svake kozmetičke torbice. 

Image

Balzami za usne sa zaštitnim faktorom od kojih se nećemo odvajati


Većina balzama sadrži hidratantne sastojke poput shea maslaca, kokosovog ulja i vitamina E, koji svi pomažu u liječenju suhih, ispucalih usana. Balzami također djeluju kao barijera za blokiranje vlage, sprečavajući isparavanje s površine usana, što dovodi do suhoće i iritacija.via Giphy


Budući da su balzami za usne toliko omiljeni među ženama, na raspolaganju imamo zaista bogat izbor, toliko da često ne znamo koji bismo odabrale, pa često izaberemo prvi koji nam se nađe pri ruci. Upravo iz tog razloga izdvojile smo 10 najboljih balzama koji će ti pomoći u borbi protiv suhih i ispucalih usana - i svi koštaju manje od 70 kuna.

Vaseline Lip Therapy, 12 kn


shimmer fallback

Balzam za usne pogodan je za sva godišnja doba, a usne dubinski hidratizira i intenzivno hrani. Suhim usnama pruža trenutačno olakšanje.

Burt’s Bees Lip Care, 21 kn


shimmer fallback

Balzam za usne s medom, vitaminom E i SPF faktorom dubinski hidratizira, intenzivno hrani i liječi ispucale usne. Suhim usnama pruža trenutačno olakšanje.

Labello Hydro Care, 21 kn


shimmer fallback

Balzam za usne s aloe verom dubinski hidratizira i intenzivno hrani usne te ih ostavlja nježnima i mekima. Štiti ih od sunčevih zraka i od vanjskih utjecaja.

Carmex Vanilla, 26 kn


shimmer fallback

Hidratantni balzam za usne u sticku suhim usnama pruža trenutačno olakšanje i štiti ih od sunčevih zraka. Koži donosi trenutačni komfor i osigurava zaštitu usana od vanjskih utjecaja. 

Neutrogena Norwegian Formula® Intense Repair, 27 kn


shimmer fallback

Regenerirajući balzam za usne suhim usnama pruža trenutačno olakšanje. Dubinski hidratizira, intenzivno hrani i liječi ispucale usne.

Avene Skin Care, 33 kn


shimmer fallback

Balzam za njegu osjetljivih usana dubinski hidratizira, intenzivno hrani i liječi ispucale usne te ih ostavlja nježnima i mekima.

Bioderma Atoderm Lip Stick, 39 kn


shimmer fallback

Balzam za usne s vitaminom E i shea maslacem hidratizira, omekšava i umiruje osjetljivu kožu usana te štiti od štetnih utjecaja. 

EOS Coconut Milk, 43 kn


shimmer fallback

Balzam za usne sa shea maslacem usne ostavlja nježnima i mekima te koži donosi trenutačni komfor. 

John Masters Organics Lip Calm, 65 kn


shimmer fallback

Balzam za usne dubinski hidratizira i intenzivno hrani usne te ih ostavlja nježnima i mekima. Liječi ispucale usne i osigurava zaštitu usana od vanjskih utjecaja. 

Nuxe Reve de Miel, 67 kn


shimmer fallback

Ultra hranjivi balzam za usne s medom, propolisom i vitaminom E obnavlja suhe i ispucane usne te pruža dugotrajni komfor i njegu usana. 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.