Bye, bye dlačice

Neda Parmać isprobala je trajno uklanjanje dlačica

Pjevačica se ove zime odlučila obračunati s dlakama

IMG_20211214_122357.jpg

Sunce kao da je usnulo zimski san, a žene koje paze na izgled svojeg tijela znaju kako je upravo zima idealno godišnje doba za različite tretmane. Jedan od njih svakako je i IPL trajno uklanjanje dlačica sa svih dijelova tijela, do lica, pazuha i prepona. Budući da na tržištu ima različitih rješenja, uvijek je dobro upoznati uređaje s kojima upravljaju stručne osobe,  iza kojih stoje dugogodišnja istraživanja, ali i rezultati  zadovoljnih klijenata.

- Zimu, koja nam i kalendarski stiže, uvijek koristim za ovakve zahvate. Budući da sam stalno na sceni, dlačice na tijelu su mi zapravo veliki problem, tako da sam se ove godine odlučila za trajno obračunavanje s njima. Dugo sam istraživala kome bih se to 'dala u ruke' a onda kad sam pročitala studije i vidjela rezultate koje pruža eLite Ana SHR IPL+RF s IN MOTION revolucionarnom tehnologijom znala sam da je Ana baš za mene. Naraditi će se ona ove zime na mojoj koži, ali zato očekujem bezbrižni topliji dio iduće godine- rekla je veselo pjevačica i mentorica u školi MIKROFON.HR Neda Parmać koja je stigla u zagrebački studio Kaja kako bi trajno uklonila dlačice, ali i isprobala neke nove neinvazivne tretmane na licu. Ono što je bilo zanimljivo vidjeti je to da su se već nakon prvog tretmana vidjeli rezultati, posebno na licu pjevačice koje je nakon samo jednog tretmana radiofrekvencije zabljesnulo svježinom. 

shimmer fallback

Elite Ana SHR u kombinaciji s „ In Motion“ načinom rada djeluje u potpunosti bezbolno, uklanja dlačice s cijelog tijela, a idealan je i za muškarce i za žene. Tretmane je najbolje 
predstavlja inovativnu SHR tehnologiju i tehniku rada za rješavanje različitih problema kože kao što su pigmentacijske promjene, ali i problemi s masnom kožom i aknama. 
Cjeloviti i višekratni prelazi po istom području uz pomoć IN Motion aplikatora osiguravaju rezultat glatkih nogu, ruku i leđa – bez osjećaja boli, ali i smirivanje upala na koži. 


- Prije nego li svi isprobaju ovaj revolucionarni proizvod, da vam i kažem nešto o njemu- kaže nam Martina Zrinski., iz studija Kaja u Zagrebu (Horvaćanska cesta 156 ) koja već danima 'blica' sa svojim novim 'strojem' i trajno odstranjuje dlačice s muškog i ženskog tijela. - U nazivu ovog stroja, kojeg mi od milja zovemo Ana, nalaze se neke skraćenice. Upravo one otkrivaju posebnost ovog uređaja koji je trenutno najmoderniji uređaj na tržištu. SHR je, tako, skraćenica za Super Hair Removal i predstavlja tehnologiju brzog i trajnog odstranjivanja dlaka kombiniranom tehnikom- laser i tehnologija intenzivne pulsirajuće svjetlosti. Rezultat su uspješni rezultati i gubitak dlačica bez boli! Ono što još treba dodati je In Motion“ tehnologija koja predstavlja revoluciju u udobnosti, brzini rada i očekivanih klinički dokazanih rezultata. Zašto? Metoda je posebna jer se preko dlaka prelazi nekoliko puta, dolazi do postupnog i kontroliranog zagrijavanja dermisa i nema rizika za oštećivanje
okolnog tkiva. Tretman je ugodniji, sigurniji bez rizika oštećenja okolnog tkiva i sa znatno boljim rezultatima- zaključuje Martina i odgovara na tipično pitanje prije svakog tretmana- boli li ili pecka tretman? 

shimmer fallback

- Baš naprotiv niti boli, niti pecka, svi koji su probali ove tretmane uspoređuju ih s masažom vrućim kamenjem- kaže nam! 

No, ovaj uređaj ne rješava samo probleme s dlačicama. Uspješno rješava pigmentacijske promjene na koži, uklanja akne, regulira stanje masne kože, uklanja gljivice na noktima. Njegova radiofrekvencija (RF) najtraženiji je svjetski neinvazivni medicinski tretman za lifting opuštene kože lica i vrata koji se izvodi cijele godine, posebno za održavanje tonusa kože. Budući da radiofrekvencija stimulira prirodnu obnovu i stvaranje novog kolagena, nakon samo jednog tretmana koža će postati čvrsta, zategnuta i podignuta, pa će lice 'zabljesnuti' i djelovati mlado.  Tretman je prikladan na svijetlu i tamnu, suhu, ali i masnu i mješovitu kožu. Podjednako je uspješan i na muškoj i na ženskoj koži.  Uspješne tretmane koje pruža eLite Ana SHR IPL+RF možete isprobati već danas u studiju KAJA u Zagrebu.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.