Najnoviji frizerski trendovi na Salon International 2012

U Londonu su najbolji svjetski frizeri predstavili svoje radove

Najnoviji frizerski  trendovi na Salon International 2012

Deseci tisuća frizera iz cijelog svijeta okupili su se na londonskom Excel-u kako bi proslavili 40. obljetnicu Salon Internationala a s toliko inspiracije, obrazovanja, kreativnosti i inovacija na izložbi, jasno je zašto Salon International predvodi struku.
Na nevjerojatnim demonstracijama i seminarima posjetitelje je nadahnula strast predavača. Socijalno umrežavanje je bilo u prvom planu, a posjetitelji su pomoću aplikacije Salon International dobili najbolje od showa. HJi je redovito postao tweetove te svakodnevno objavljivao video dnevnik, u kojem su radili intervjue s mnogim zvijezdama showa.

Live pozornice diljem sajma bile su velika atrakcija. Na HJ pozornici se pojavio niz inspirativnih imena uključujući Westrow, Errol Douglas, HOB, Rush Hair, Patrick Cameron, Percy & Reed i Warren Holmes. HJ Men su također na pozornici po prvi put u povijesti predstavili radove Jamie Stevensa, Chris Fostera i Edward Hemmingsa da spomenemo tek neke. BaByliss Pro, Goldwell, Denman, Toni & Guy, HABIA, Morroccanoil i The Fellowship for British Hairdressing napravili su nevjerojatne predstave kreativnog rada tijekom tri dana.

HJ-ova Galerija britanskih frizerskih nagrada pod pokroviteljstvom Schwarzkopf Professional je za mnoge frizere bila polazišna točka, dajući im priliku vidjeti kreativnost finalista u svih 16 regionalnih i specijalističkih kategorija nagrada, zajedno sa senzacionalnim slikama nastalim od osam Kandidata za naslov HJ-ovog Britanskog frizera godine.

Na sajmu se mogao vidjeti najširi raspond salonske opreme, poslovnih softver sustava, frizerskih alata i najširi raspon proizvoda za kosu na svijetu. Od ekstenzija i novih proizvodnih inovacija za četke, škare, češljevei i setove, stilisti kose su imali sve što im može zatrebati na dohvat ruke.

Posjetitelji izložbe također su doživjeli KMS Flash Mob, koji je zabavljao posjetitelje na Bulevaru. Festivalska atmosfera nastavila se zagrijavati s ghd-ovim zračnim Boutiqueom - potpuno opremljenom prikolicom u američkom stilu s Katy Perry ležaljkama i stolovima za piknik. Salon International je također ugostio Goldwell međunarodno natjecanje u bojanju kose, Color Zoom. Praktične prezentacije, modne revije, lansiranje Goldwellovih novih trendova boja, gala večere i partyji održavali su se tijekom dva dana i noći vikenda Salona International.

"2012 je bila iznimno uspješna godina za Salon International. Upravo smo završili naš 40. sajam koji je bio najveći i najbolji do sad. Show se nastavlja ići od snage do snage s inspiracijom i naprednim razmišljanjem izlagača donoseći najnovije inovacije za globalnu publiku. Veselimo se vidjeti sve opet u 2013, gdje će Salon International ponovno inspirirati struku", rekla je izdavačka direktorica, Jayne Lewis-Orr.

Pored štanda Sassoon Academy je bio Vidal Sassoon Spomen zid gdje su posjetitelji pisali osobne poruke najlegendarnijim frizerima svih vremena. Poruke su tijekom vikenda bile izložene kako bi ih svi mogli vidjeti. Tri dana inovacija, posla, umjetnosti, obrazovanja i stila - Salon International je imao ponešto za svakoga.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.