LJETO NA NOKTIMA

Od mornarskih do šarenih: ovo su savršene manikure za ljetne vruće dane

Vrijeme je godišnjih odmora, putovanja, druženja i izlazaka. Ako pitaš nas, ljeto je najzabavniji dio godine, a evo kako i svoje nokte uskladiti s ovom dobrom vibrom

Nokti za ljeto
Foto: shutterstock.com

Ljeto samo što nije stiglo! Možda si već isplanirala svoj godišnji odmor ili te ta slatka muka tek čeka, no svakako je vrijeme za prve pripreme. Kako bi što prije osjetila tu relaksirajuću, pozitivnu ljetnu vibru možeš već danas krenuti s osmišljavanjem svojih ljetnih stylinga. Jedna od vrlo važnih stavki definitivno su i ljetne manikure – samo jedan pogled na tvoje nokte oraspoložit će te u sekundi i unijeti malo radosti i optimizma u tvoju svakodnevicu. Temperature rastu, sunca je sve više, a tvoji nokti hitno trebaju jedan ljetni makeover? Onda potraži inspiraciju među našim idejama najljepših noktiju za ljeto i uživaj u svojoj savršenoj manikuri koja viče "ljeto"!

Image
BUDI ORIGINALNA

Citrus manikura novi je trend koji zrači optimizmom - nose ga i slavne dame

Ideje za najljepše ljetne nokte

Svejedno voliš li više decentne i minimalističke ili upadljive manikure, preferiraš li krate ili duge nokte, među ovogodišnjim trendovima najljepših ljetnih manikura svatko će pronaći nešto po svom ukusu. Možda je dobar trenutak i da se odvažiš za nešto novo – ljeto je idealno vrijeme za eksperimentiranje. Ljetne manikure ostavljaju puno prostora za maštu i razigranost i postoji samo jedno pravilo - a to je da pravila nema.

Manikure za Ljeto

Od elegantno bijele do šarene, ako pitaš nas ovo su najljepši nokti za ljeto koje ćeš savršeno uklopiti u svoj ljetni styling:

Bijeli nokti za ljeto

Bijeli nokti su iz godine u godinu trend koji se vraća. Jasno, bijela je boja ljeta. Obožavamo bijele ljetne outfite koji su spoj elegancije, ženstvenosti i prozračnosti. Jednako toliko volimo i jednostavne bijele manikure koje su pravi izbor preferiraš li decentne i sofisticirane nokte. Osim toga, bijeli će nokti za ljeto savršeno istaknuti tvoj preplanuli ten. Evo najljepših ideja za bijele nokte:

Šareni nokti za ljeto

Ljeto je bez sumnje godišnje doba uz koje pristaju upečatljive, šarene manikure, poput onih neonskih ili kombinacija više upadljivih boja laka. Voliš boje? Onda pusti mašti na volju i odaberi jednu od šarenih manikura koje unijeti još malo veselja u tvoju svakodnevicu.

Mornarski nokti za ljeto

Osim bijelih i neonskih noktiju, kad su manikure u pitanju ništa nije toliko ljetno poput mornarskih motiva na noktima. Mornarski su nokti još jedan bezvremeni trend za ljeto – to mogu biti plavo-bijele prugice, ali i bilo koji drugi prepoznatljivo mornarski uzorak ili motiv, poput sidra ili školjke. Donosimo ti još ideja za najljepše ljetne nokte koji ćete barem u mislima istog trena transportirati ravno na plažu.

Kratki nokti za ljeto

Dugi nokti su ženstveni, ali sve više trendseterica bira praktične kratke nokte u kombinaciji sa zanimljivim nail artom ili u nekoj intenzivnoj nijansi. Ono što bi na dugim noktima djelovalo kao pretjerivanje, na kratkima može biti vrlo šarmantno. Predlažemo ti, na primjer, igru kontrasta ili minimalističke motive za savršenu ljetnu manikuru kojom ćeš moći izraziti svoj individualni stil. Odlučila si ze kraće nokte ovog ljeta? Evo najljepših ideja za kratke nokte u vibri ljeta:

Image
PRODUŽENI VIKEND

Zagrebačka špica: Ljetne kombinacije i čizme zavladale centrom grada