Kratki nokti su 'in'

Neodoljive proljetne manikure za kratke nokte u koje smo se zaljubile

I kratki nokti izgledaju nevjerojatno lijepo i ženstveno, a ove su proljetne manikure kao stvorene za njih

kratki-nokti.jpg
Foto: Unsplash

Složit ćemo se da dugi nokti izgledaju prekrasno i imaju neki svoj šarm, elegantni su i vrlo ženstveni. No postoji nešto u kratkim noktima zbog čega im se uvijek rado vraćamo - i ne samo zato što su praktični, već zato što mogu izgledati jednako neodoljivo kao i dugi nokti, ako ne još i bolje.

Image
Hrabri uzorci

6 najvećih trendova u manikuri koji nas čekuju ovog proljeća

Kratki su nokti već neko vrijeme u središtu pozornosti, a ako si jedna od onih koje ni pod razno ne žele isprobati gel na noktima, ako ne voliš duge nokte ili imaš toliko slabe nokte da se čini kao da nikada neće narasti, ne brini - kratki nokti su ponovno "in" i mogu izgledati nevjerojatno lijepo.

I na kratkim noktima možeš isprobati razne manikure, boje i dizajn, a neke od njih su kao stvorene za kratke nokte. I dalje možeš birati između pregršt nijansi koje će zadovoljiti baš svačiji ukus, ali se odlučiti i za poneki nail art koji je u posljednje vrijeme popularan. Da - i s kratkim noktima možeš sve to, a u nastavku ti donosimo malo inspiracije za manikure s kratkim noktima.

Slatke jagode

Želiš li ući u proljetno-ljetno raspoloženje? Ova manikura će ti u tome pomoći. Ružičasti lak na jednom dijelu noktiju, a dizajn jagoda na drugom izgledaju kao savršena kombinacija za tople dane koji su pred nama i pravi su primjer da i nail art izgleda sjajno na kratkim noktima.

Boje lavande

Još jedan dizajn koji je kao stvoren za proljeće je ovaj s detaljima i bojom lavande. Nježna ljubičasta boja na noktima izbor je s kojim ne možeš pogriješiti, a izgleda posebno neodoljivo na kratkim noktima.

Negative space manikura

Negative space manikura izgleda odlično i na kratkim noktima, a ovaj dizajn je savršen primjer. Jednostavna svjetlucava zelena boja izgledat će sjajno čak i kada ti nokti počnu rasti, jer se neće primijetiti izrast.

Cvijeće

Svi mi volimo cvijeće, kako u stvarnosti, tako i na noktima, a ova manikura svu će pažnju usmjeriti na tvoje nokte. Crtanje cvijeća okomito u sredini nokta privlači pozornost na središte nokta, a crvena boja u bazi nokta pomaže da se cvijeće samo još više istakne.

Malo šljokica

Ova svjetlucava manikura još je jedan način da svojim noktima dodaš malo suptilnog sjaja bez pretjerivanja. Za svjetlucave obrube, odluči se za tanki kistić kojim ćeš nanijeti svjetlucavi lak laganim pokretima kako bi stvorila ovu minimalističku manikuru.

Duga

Koliko sjajno izgleda dizajn duge na noktima? Ova apstraktna manikura idealna je za proljeće i ne samo da izgleda sjajno na kratkim noktima, već je i odlična za početnice, koje je mogu napraviti same kod kuće uz pomoć čačkalice.