BEAUTY FAVORITI

Profinjeni i postojani: Crveni ruževi kojima se rado vraćamo

Nije lako izabrati savršen crveni ruž jer ih je bezbroj na tržištu. Kako bismo ti pomogle pri sljedećoj kupnji, izdvojile smo neke od najpoznatijih. Postojani su, a većina ih je cjenovno pristupačna

profimedia-0328050753.jpg
Foto: Profimedia.hr

Crveni je ruž klasik kojemu se često vraćamo krajem godine kad su na rasporedu blagdanski tulumi i novogodišnja slavlja. I dok ih neke žene smatraju izrazito intenzivnima pa radije biraju nježne nijanse, puno je onih koje ga imaju u kozmetičkoj torbici. Elegantan je i profinjen pa nadopunjuje svečane kombinacije. No ima jedno 'ali'. Pri odabiru ruža važno je da je on postojan, da ne zateže i da se ne razmazuje. Često izbor nije lagan jer na tržištu postoji široka paleta nijansi i brendova.

Image
Vatreno i posebno

Crvene haljine za svaki dan - komad koji ćemo obožavati ovu jesen i zimu

Kako bismo ti pomogle u sljedećoj kupovini, pokušale smo izdvojiti isplative drogerijske, a dobre crvene ruževe, ali i nešto skuplje klasike. Ukratko, ovo su neki od najpopularnijih ruževa kojima se volimo vraćati. A sigurne smo da ti imaš vlastitog favorita!

Maybelline Color Sensational Ultimatte Slim - od 7,90 eura

Ovaj se Maybelline crveni ruž ističe mat finišom i laganom teksturom koja ne isušuje usne.

Image

Chanel Rouge Allure, nijansa Pirate – od 53,40 eura

Iako se radi o skupljem ružu, ovo je klasik koji volimo u kozmetičkoj torbici. Formuliran je s hidratantnim sastojcima i antioksidansima uključujući zeleni čaj i sappan drvo te je pomiješan s maslacem koji osigurava dugotrajnu boju, ostavlja usne mekima i daje baršunast, blistav, glamurozan izgled.

Image
Foto: Chanel

L'Oréal Paris Color Riche Intense Volume Matte Colors of Worth - 12,20 eura

I ovaj ruž trebao bi biti postojan, a istovremeno ne isušuje usne. Dolazi s mat efektom.

Image

Maybelline New York Super Stay Matte Ink Liquid Lipstick – 9,94 eura

Ovaj ruž ima dobru mat strukturu, a trebao bi biti postojan do 16 sati.

Image

Chanel Luminous Intense Lip Colour – 47 eura

Još jedan Chanelov kultni proizvod.

Image

AURA Matte Classic ruž za usne – 7,50 eura

Aura Classic Matte ruž sadrži hranjiva ulja koja intenzivno njeguju usne, omogućavaju lako i ravnomjerno nanošenje te pružaju više volumena. Ovaj ruž uklopit će se u svaku kombinaciju i učinit će ju elegantnom!

Image