Za svaki džep

Već od 18 kuna: Najbolje maskare koje produljuju trepavice

Ako imaš kratke, rijetke i općenito male trepavice, onda se maskara koja produljuje trepavice svakako treba naći u tvojoj kozmetičkoj torbici. U nastavku smo izdvojile deset maskara s najboljim recenzijama

pexels-marcus-aurelius-9789232.jpg
Foto: Pexels

Kada je riječ o make up proizvodima, jedan bez kojega zaista ne bismo mogli živjeti definitivno je maskara. O kakvom god make up looku se radilo, maskara je tu da ga podigne na jednu sasvim novu razinu - ona naglašava naše oči i pruža još intenzivniji izgled te transformira naše trepavice u samo nekoliko poteza.

Image
Kozmetički favoriti

Top 10 drogerijskih maskara koje su uvijek na listama najboljih

Neke maskare produžuju trepavice, neke im daju volumen, druge ih razdvajaju i uvijaju. Ukratko, kakav god učinak sa svojom maskarom željela postići, sigurno ćeš pronaći onu jednu koja ti najbolje odgovara. A za sve nas s malim trepavicama, maskare koje produljuju izgled trepavica su nešto bez čega ne bismo mogli živjeti. One ih produljuju i uvijaju, a rezultat je savršen pogled i trepavice koje izgledaju kao umjetne.

Ne postoji jedna maskara koja odgovara svima, pa tako i kada su u pitanju maskare koje produljuju trepavice, a mi smo u nastavku izdvojile njih deset s najboljim recenzijama - i to već od 18 kuna!

Wet n Wild Mega Length - 18,70 kn/2,48 €

Maskara za produljenje i punije trepavice tvojim će trepavicama pružiti maksimalnu duljinu i nestvarni volumen. Stvara efekt umjetnih trepavica i nevjerojatno uvija trepavice te se ne razmazuje.

shimmer fallback

ARTDECO Angel Eyes Mascara - 80,50 kn/10,68 €

Maskara za produljenje i uvijanje trepavica dodatno povećava volumen trepavica, produžuje ih i savršeno razdvaja. Može se nanositi u slojevima za još intenzivniji izgled i pogodna je za osobe s osjetljivim očima i korisnice kontaktnih leća.

shimmer fallback

Essence Lash Like a Boss - 32,90 kn/4,37 €

Vodootporna maskara za produljenje i punije trepavice osigurava pun volumen već u prvom sloju, produljuje trepavice te pojedinačno odvaja svaku trepavicu.

shimmer fallback

L’Oréal Paris False Lash Bambi Oversized Eye - 91,35 kn/12,12 €

Maskara za volumen, dužinu i odvajanje trepavica izražajno produljuje trepavice, uvija ih i povećava im volumen. Fleksibilna četkica olakšava nanošenje te maksimalno naglašava i razdvaja trepavice i stvara dramatičan 3D učinak.

shimmer fallback

Catrice Allround - 23,20 kn/3,08 €

Maskara za produljenje, uvijanje i volumen produljuje trepavice, daje im maksimalan volumen i savršeno dopunjuje svaku šminku. Naglašava trepavice intenzivnom crnom bojom, a četkica precizno razdvaja trepavice.

shimmer fallback

Rimmel Extra 3D Lash - 22,25 kn/2,95 €

Maskara za volumen i produljenje trepavica osigurava pun obujam već u prvom sloju, produljuje trepavice, brzo i jednostavno se nanosi te naglašava oblik očiju.

shimmer fallback

Collistar Mascara Volume Unico Waterproof - 141,90 kn/18,83 €

Vodootporna maskara za produljenje trepavica uvija trepavice te im daje maksimalan volumen i duljinu. Precizno razdvaja trepavice, savršeno prianja i postojana je tijekom cijelog dana te postupno povećava gustoću trepavica.

shimmer fallback

Maybelline Lash Sensational - 63,90 kn/8,48 €

Maskara za produljenje i punije trepavice savršeno odjeljuje trepavice i šminka ih cijelom duljinom. Gustoća vlakana jamči maksimalni volumen, a trepavice su produljene i dugotrajnog efekta.

shimmer fallback

Benefit Roller Lash - 191,50 kn/25,42 €

Maskara za produljenje i uvijanje trepavica produljuje i podiže trepavice te ih naglašava intenzivnom bojom. Optički otvara pogled i ističe ljepotu očiju, a četkica zahvaća svaku trepavicu. Postojana je do čak 12 sati.

shimmer fallback

Eveline Cosmetics Big Volume Lash - 45,90 kn/6,09 €

Maskara za produljenje i regeneraciju trepavica produljuje trepavice i ne lijepi ih. Pruža im nestvarni volumen već pri prvom sloju i brzo i jednostavno se nanosi. Hrani i regenerira trepavice.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.